Zodiac chinezesc, 15 mai 2021. Ce zodie va avea parte de multe capcane astăzi

Zodiac chinezesc, 15 mai 2021. Ce zodie va avea parte de multe capcane astăzi
| Foto: stiridebine.ro

Dragonii vor trebui să fie foarte precauți astăzi, pentru că vor avea parte de capcane neprevăzute în drumul lor

Ziua de sâmbătă, 15 mai 2021, vine cu mesaje subliminale pentru majoritatea zodiilor, cu tot felul de atenționări, de interpretări

Dragonii trebuie să fie atenți cui se destăinuie. Unele persoane îi pot atrage în niște capcane ori le testează părerea despre subiecte sau alți oameni care la un moment dat ar putea afla totul. Să aibă foarte mare grijă ce spun!

Iepurii sunt deciși să îngroape securea războiului cu anumite persoane cu care au intrat în disensiuni destul de des în ultima vreme. Realizează că unele conflicte nu își au rostul.

Oile din zodiacul chinezesc fac un pact secret și pregătesc o mare lansare! Sunt misterioși și puși pe treabă, iar în momentul în care vor ieși la rampă vor lăsa multe guri căscate.

Câinii sunt foarte romantici sâmbătă. Devin mai grijulii și mai deschiși către dialog cu partenerul de viață, ba chiar inițiază ieșiri în oraș care le consolidează relația.

Caii petrec timpul cu familia, acolo unde se simt în siguranță. Au momente frumoase și sunt extrem de fericiți să vadă cât de apreciați sunt.

Bivolii pun capăt unei situații dificile prin care au trecut de la începutul săptămânii. Iau totul de la zero cu mai multă înțelepciune, căci dușurile reci prin care au trecut nu au făcut altceva decât să-i călească.

Șobolanii intră în posesia unor informații cu care pot face bine, dar și rău. De ei poate depinde soarta unei persoane apropiate.

Mistreții renunță la anumite obiceiuri nocive și sunt mai hotărâți ca niciodată să facă un pas în față către un stil de viață mai echilibrat. Au parte și de ajutor în acest sens.

Cocoșii sunt puși pe caterincă toată ziua, doar că unele glumițe nu vor fi gustate de toată lumea. Trebuie să știe cu cine își permit anumite lucruri și cu cine nu.

Maimuțele dau de persoane interesante cu care schimbă impresii ce le vor ajuta să se cunoască mai bine. Pornesc niște proiecte interesante, de suflet.

Șerpii pleacă cu niște prejudecăți la întâlniri și vor descoperi o cu totul altă realitate față de ce-și imaginau. Cât despre Tigrii, au o sâmbătă în care distracția este cuvântul de ordine. Ei sunt cei care se bucură cel mai mult de eliminarea restricțiilor și petrec până în zori, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza