Zelenski își sărbătorește ziua de naștere. Olena Zelenska: "Este același tip pe care l-am cunoscut când aveam 17 ani"

Zelenski își sărbătorește ziua de naștere. Olena Zelenska: "Este același tip pe care l-am cunoscut când aveam 17 ani"

Prima doamnă Olena Zelenska și-a felicitat soțul, într-un mesaj postat de ziua de naștere a acestuia, afirmând, totodată, că acesta nu s-a schimbat, "este același tip pe care l-am cunoscut când aveam 17 ani".

Volodimir Zelenski este „aceeași persoană care era la 17 ani”, a scris soția sa, pe Twitter, într-un mesaj publicat de ziua de naștere a președintelui Ucrainei.

Prima doamnă Olena Zelenska a postat un mesaj cu ocazia zilei de naștere al soțului ei alături de o imagine în care amândoi zâmbesc, adăugând că singurul lucru care s-a schimbat la el este că acum zâmbește mai puțin.

„Îți doresc să ai mai multe motive să zâmbești și știi de ce este nevoie. Cu toții știm”, a scris Olena Zelenska. „Ești suficient de încăpățânat, dar principalul lucru este să fii sănătos. Așa că, te rog, fii sănătos! Vreau să zâmbesc lângă tine pentru totdeauna. Dă-mi această ocazie!”, a mai scris ea.

Olena Zelenska afirmă că soțul ei nu s-a schimbat deloc în ultimii ani, poate doar faptul că zâmbește mai puțin.

„Sunt adesea întrebată despre cum s-a schimbat anul acesta. Și mereu răspund: Nu s-a schimbat. El este același. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat, acum zâmbești mult mai puțin”, a mai scris Olena Zelenska pe Twitter.

Președintele Zelenski a împlinit astăzi 45 de ani.

Comenteaza