Vedete din lumea muzicii, alături de Hillary Clinton

Vedete din lumea muzicii, alături de Hillary Clinton
Bruce Springsteen este una dintre vedetele care va fi alături de Hillary Clinton, luni seara, cu ocazia unui miting care va avea loc în ultima seară a campaniei electorale în Philadelphia.

În aceeaşi seară, mai târziu, în Raleigh, North Carolina, alături de candidata democrată se vor afla şi Jon Bon Jovi, președintele Obama, Prima Doamna Michelle Obama, fostul preşedinte Bill Clinton, și fiica, Chelsea Clinton. 

Springsteen a militat în 2004 pentru John Kerry, în 2008 și 2012 pentru Obama, fapt care i-a ajutat pe democraţi să ajungă chiar la tipul de alegători care sunt reflectaţi în cântece și balade sale: cetățeni din clasa muncitoare.

În week-end, în Ohio, Clinton a apărut la un eveniment alături de Beyonce și Jay Z. Beyonce a spus mulţimii că "Cu mai puţin de 100 de ani în urmă femeile nu aveau drept de vot. Iată cât de departe am ajuns, de la a nu avea un cuvânt de spus, la a face istorie. ".

"Vreau ca fiica mea să crească văzând că o femeie conduce țara și, astfel, să știe că posibilitățile sale sunt nelimitate," a mai adăugat vedeta.

 

Comenteaza