Vacanţa de iarnă: relaxare fără test COVID-19?

Vacanţa de iarnă: relaxare fără test COVID-19?
| Foto: wall street.ro

Care sunt destinaţiile turistice preferate de români în sezonul rece? Cea mai căutată destinaţie de vacanţă a românilor este Turcia. Însă ţări ca Bulgaria, Grecia şi Croaţia au scăpat de lista galbenă şi pot intra pe lista de opţiuni.

Vrei să pleci în vacanţă iarna asta? Agenţiile de turism au câteva variante unde poţi merge să îţi petreci concediul, dacă nu ţi l-ai luat deja din cauza restricţiilor. Printre destinaţiile care au scăpat de lista galbenă sunt Bulgaria şi Grecia, însă ai ocazia să mergi şi în destinaţii mai exotice, precum Tanzania, transmite Mediafax.

Destinaţii de iarnă:
Bulgaria
Grecia
Turcia
Egipt
Croaţia
Macedonia
Portugalia
Tanzania

Agenţiile de turism au lansat ofertele pentru vacanţa de iarna. Se vând în special destinaţiile exotice acolo unde în general nu trebuie să prezinţi un test COVID negativ.

Pe piaţă a iezit şi destinaţia exotică Tanzania, care poate fi o alternativă la destinaţiile clasice precum Grecia, Creta. Operatorii din turism încearcă să se orienteze pe locaţii free Covid, unde nu trebuie în principal să faci test.

„Turcia este o destinaţie de vacanţă foarte solicitată, mai ales Antalia. În acest moment operăm în continuare pe Antalia şi pe Egipt. Sunt zboruri charter săptămânale”, povesteşte directorul operaţional al unei agenţii de turism din ţară.

Comenteaza