Unde îşi petrec artiştii minivacanţa de Paşte

Unde îşi petrec artiştii minivacanţa de Paşte
Cum sărbătoarea de Paşte şi minivacanţa de 1 mai au căzut în acelaşi timp, artiştii au mai multe opţiuni din care să aleagă cum să îşi petreacă timpul liber.

După promovarea albumului “Alesta” în Japonia şi o vacanţă binemeritată în Costa Rică, Alexandra Stan a reînceput seria concertelor internaţionale, susţinând de curând show-uri în Rusia, Turcia şi Egipt. De Paşte va merge acasă, la Constanţa, unde va petrece alături de familia ei. Vizi Imre care a sărbătorit Paştele catolic, după cum spune: “Eu am sărbătorit Paştele acum o luna. De 1 mai am concert la Piatra Neamţ şi mă bucur mult că ajung în zona Moldovei”.
 
Kamelia are dublu motiv de sărbătoare. Clipul ei “Amor” a depăşit 20 milioane de vizualizări pe YouTube, aşa că de Paşte va petrece acasă, la Timişoara, dar şi-a propus să încerce lucruri noi. “Voi sta cu familia şi o voi ajuta pe mama în bucătărie. M-am gândit că anul acesta să încerc să vopsesc nişte ouă cu ceară. Sunt foarte curioasă dacă îmi vor ieşi sau nu”.
 
Boier Bibescu este familist convins, mai ales de când a venit pe lume băieţelul lui, Lucas. “Anul acesta mergem cu familia la mare, o să fie prima experienţă pentru Lucas cu marea, dar şi primul lui Paşte”. Din Băile Felix şi proaspăt mutată în Bucureşti, după ce a participat la Eurovision cu piesa “Behind the Shadows”, Florena va petrece vacanţa acasă, alături de familie, apoi se va reîntoarce în studio, unde pregăteşte cel de-al doilea său single.
 
Shift a petrecut ultima perioadă în studio, unde a pus la punct toate detaliile pentru lansarea albumului lui de debut, “Adevărul”. De 1 mai şi-a propus să se relaxeze la mare, unde merge cu gaşca de prieteni. Alex Velea (foto) îşi va petrece sărbătoarea de Paşte aşa cum ştie mai bine, pe scenă, apoi artistul va sta alături de familie. Rashid va cânta alături de Alex Velea în concertul din Bucureşti.
 
Lino, unul dintre artiştii promiţători de la Golden Boy Society, şi-a propus să profite de vacanţa de Paşte pentru a învăţa pentru examenul de bacalaureat. Tot din gaşca lui Alex Velea face parte şi Mario Fresh, care după ce a tot cântat “Iartă-mă” merge acasă la părinţi, în Iaşi, să petreacă timpul liber în familie.

Comenteaza