Ultimul mesaj transmis de Tina Turner fanilor, înainte să moară. Care a fost cauza decesului

Ultimul mesaj transmis de Tina Turner fanilor, înainte să moară. Care a fost cauza decesului
| Foto: Instagram

Legendă a muzicii rock and roll, Tina Turner a murit miercuri, la vârsta de 83 de ani, în Elveția. Celebra cântăreață avea mai multe probleme de sănătate.

Tina Turner a murit de „cauze naturale”, potrivit unui nou raport, relatează Daily Mail, citat de news.ro. Comunicatul de presă care anunţă moartea ei a indicat, de asemenea, că ea a murit „în linişte la casa ei din Küsnacht, în Elveţia, în urma unei îndelungate maladii”.

Artista avea, însă, mai multe probleme de sănătate.

În 2013, la trei săptămâni după căsătoria cu elveţianul Erwin Bach, Tina Turner a suferit un accident vascular cerebral. În urma acestui atac artista nu a mai putut merge şi i-au trebuit câteva luni până să reuşească să se deplaseze normal.

La trei ani după accidentul vascular cerebral, Tina Turner a fost, de asemenea, diagnosticată cu cancer intestinal, în 2016. Un an mai târziu, în aprilie 2017, a trebuit să facă un transplant de rinichi, noul organ fiindu-i donat de soţul ei Erwin Bach.

Anul acesta, pe 9 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, cântăreaţa a mărturisit pe reţelele de socializare că s-a pus „în mare pericol” neacordând suficientă atenţie problemelor sale de sănătate.

„Nu mi-am dat seama că hipertensiunea mea ar fi trebuit să fie tratată cu medicamente convenţionale”, a spus ea. Şi a adăugat: "M-am pus în mare pericol refuzând să văd realitatea: aveam nevoie de tratament medicamentos zilnic pentru viaţă. Prea mult timp am crezut că corpul meu este un bastion de neatins şi indestructibil", a scris artista.

Etichete
Comenteaza