Foto Udrea, mesaj din spatele gratiilor de ziua fiicei sale: "L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasă și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară"

Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, a împlinit patru ani.

Eva Maria a împlinit patru ani, dar și-a sărbătorit ziua de naștere fără mama ei, care se află încarcerată la Penitenciarul Târgşor, unde ispăşeşte condamnarea de 6 ani, primită în dosarul Gala Bute.

De după gratii, Elena Udrea i-a transmis un mesaj micuței:

"La mulți ani iubirea mea, Eva Maria!
Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!
Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!
Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”.
Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook, alături de fotografia fetiței.

Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor de ziua fiicei sale: "L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasă și fericită, să-ți aștearnă în față o c

Elena Udrea a rămas în penitenciar de ziua Evei, deși a sperat că i se va aproba solicitarea de a fi lăsată acasă pentru o zi, pentru a o sărbători.

"Acum ma lupt sa ii pot fi alături Evei la ziua in care împlinește 4 ani fără sa fie obligată sa vină la pușcărie ca sa fie cu mine. Cred ca nicio mama nu își dorește pentru copilul ei sa își aniverseze 4 ani de viața la închisoare. Legea permite ieșirea din penitenciar a deținuților pentru a menține relația cu familia, dar și aici nu se face nicio diferența între o mama care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copiii, care merge sa bea o bere cu rudele sale eventual", scria fostul ministru, săptămâna trecută, pe rețeaua de socializare.

Cu un an în urmă, Elena Udrea și Adrian Alexandrov își sărbătoreau fetița la Disneyland, în Paris.

Comenteaza