Transilvania, în topul destinaţiilor preferate de români pentru Revelion

Transilvania, în topul destinaţiilor preferate de români pentru Revelion
Transilvania se află printre destinațiile cele mai căutate de turiștii români pentru a petrece așa cum se cuvine noaptea dintre ani.

Potrivit Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), turiștii au optat pentru destinaţii turistice precum Valea Prahovei, Transilvania şi Bucovina, gradul de ocupare a unităţilor de cazare din staţiunile româneşti fiind de aproape 100%.

"De Revelion, aproape toate spaţiile de cazare sunt ocupate. Nu prea mai sunt locuri de cazare, ceea ce este un lucru bun. Noi promovăm vacanţele în România, destinaţiile româneşti. Locurile s-au vândut cu mult timp înainte. De exemplu, la anumite hoteluri nu mai sunt locuri din august, iar pentru Crăciun s-a vândut toate pachetele încă din octombrie. Acesta este feedback-ul pe care îl avem de la agenţiile de turism", a declarat preşedintele FAPT, Corina Martin, citată de mediafax.ro.

Primele trei destinaţii turistice în preferinţele românilor pentru Crăciun şi Revelion sunt Valea Prahovei, Transilvania şi Bucovina.

"Înregistrăm un grad mare de ocupare turistică în destinaţiile de vacanţă româneşti, în această perioadă. Turiştii români s-au orientat mai mult, faţă de alţi ani, către destinaţiile româneşti de vacanţă pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Înregistrăm un grad mare de ocupare în perioada minivacanţei de Crăciun şi se anunţă un grad foarte mare de ocupare în perioada Revelionului în staţiunile turistice româneşti", a mai spus Martin.

Comenteaza