Topul celor mai generoase zodii

Topul celor mai generoase zodii
In urma acestui articol, veti descoperi care sunt cele mai generoase semne zodiacale. Datorita personalitatii sau caracterului lor, sunt foarte darnice si atente la doleantele partenerului sau se culca pe o ureche si nu pun accentul pe nimic material.

Leii, Sagetatorii si Pestii

Toti se afla sub influenta Soarelui si sunt de fel foarte generosi. Sunt caracterizati de bucuria de a darui si se simt impliniti in momentul in care ofera si multumesc persoana de langa. Un simplu gest de apreciere este de ajuns pentru a sti ca au ales calea cea mai buna. Insa, dintre acestea trei, Leul este cel mai generos. Nu se uita la bani cand iubeste din tot sufletul, punand nevoile persoanei dragi sau partenerului, mai presus de orice. In cazul in care, va trece o buna perioada fara sa daruiasca absolut nimic, poate dezvolta boli ale inimii.

Gemenii

In ceea ce privesc Gemenii, acestia nu pun accent pe bani. Nu sunt facuti pentru a sta in portofel, asa ca ce rost are sa nu-i cheltuie pe micile placeri ale vietii? Oricum vor veni altii, deoarece au noroc la acest capitol. Balantele, sunt foarte galante si le place sa surprinda cu mici atentii. Sunt politicoase si dau senzatia ca banii nu sunt o problema, deci daca aveti vreo preferinta el este acolo sa va indeplineasca dorintele.

Taurii, Scorpionii si Varsatorii

Ei nu arunca deloc cu banii. Au planuri fixe de la care nu se abat prea des. Nu cheltuie cu oricine, decat in cazul in care, se asigura ca persoana si merita atentiile lor. Ocazional, te poti astepta la mici gesturi din partea lor, pot face si extreme cateodata. Nu stii la ce sa te astepti, fiind imprevizibili. Taurul, spre deosebire de ceilalti, apreciaza calitatea si pune in balanta toate optiunile inainte de a face o alegere. Scorpionul este chibzuit dar in momente de nebunie, isi poate cheltui toate proviziile dintr-un singur foc si nu va avea regrete. Pentru Varsatori, insa, acest aspect este prea putin important. Alege sa traiasca simplu, modest dar cu toate acestea poate arunca sume importante de bani pe lucruri inutile.

Fecioarele, Racii şi Capricornii

Cei mai zgarciti sunt Fecioarele, Racii si Capricornii. Pot fi si ei generosi dar firea lor, innascuta de a strange in permanenta, nu-i va lasa sa ia decizii importante ce implica cheltuirea a multi bani. Nu fac gesturi de generozitate pentru oricine, analizeaza inainte foarte bine, cantaresc toate optiunile si apoi, daca, poate, cum, necum, vor face o surpriza persoanei iubite. De multe ori, vor renunta la acest gand, de a face cadouri, daca li se va parea ca sunt lucruri inutile sau de unica folosinta. Se vor imbolnavi in cazul in care se vor vedea fortati sa-si cheltuie agoniseala pe lucruri fara sens, inutile, sau chiar daca vor ramane fara bani in cont.

Citeşte şi alte articole doar pe yve.ro.

Alina NITU

Comenteaza