Te plictiseşti? Vezi ce poţi face marţi, 1 mai în Cluj

Te plictiseşti? Vezi ce poţi face marţi, 1 mai în Cluj
După picnicul de 1Mai, clujenii se pot relaxa la teatru, la film ori chiar in club.

De la ora 19, pe scena Teatrului Naţional are loc reprezentaţia spectacolului de balet "Giselle". Turneul din România prezentat de Great Russian Ballets face parte din turneul mondial 2012 pe care baletul l-a debutat în Statele Unite şi Canada.

''Giselle'' este una dintre cele mai cunoscute capodopere romantice, prezentată în două acte pe muzica lui Adolphe Adam şi sub coregrafia lui Marius Petipa. ''Giselle'' a fost prezentată pentru prima dată de către Baletul Rus în 1910 la Palatul Garnier.

Tot de la ora 19, clujenii sunt invitaţi la Fabrica de Pensule unde are loc un nou curs de capoeira Angola: luptă, dans, joacă.

De la ora 20, la Cinema Florin Piersic rulează pelicula "The Misfits" (1961), cu Clark Gable, Marilyn Monroe, Montgomery Clift.  Filmul spune povestea lui Rosalyn Taber, o tânără marcata de un divort recent. La Reno, ea ii cunoaste intamplator pe garajistul Guido si pe Gay, un cowboy trecut de prima tinerete, care ii propun sa ramana cateva zile in casa de la tara a lui Guido. Prezenta frumoasei Rosalyn creeaza intre cei doi barbati o serie de tensiuni, acutizate de intrarea in scena a seducatorului Perce, o adevarata vedeta de rodeo.

La capitolul party-uri, clujenii petrecăreţi pot opta pentru: The Irradiates la Gazette, Clasa Muncitoare: Working Class Heroes in Gambrinus Pub, Singles Party in After Eight sau Seara stundenţească în Janis.

 

Comenteaza