Țara considerată cea mai tare destinație pentru nunți. „Locuri excepționale”

Țara considerată cea mai tare destinație pentru nunți. „Locuri excepționale”
| Foto: angel_nt - Depositphotos.com

Turcia a fost aleasă drept „destinaţia favorită din lume” la ceremonia de premiere a Galei RSVP, platformă de întâlnire pentru organizatorii de nunţi de lux la nivel mondial.
 

RSVP este o platformă puternică ce uneşte profesioniştii care organizează nunţi şi petreceri de lux, simpozioane, conferinţe, ceremonii sau festivităţi de premiere şi evenimente de networking. Încă din anul 2018 este organizată semestrial şi este considerată ca fiind una dintre cele mai importante adunări din industria globală a nunţilor şi petrecerilor de lux. Ediţia din acest an s-a ţinut la Madrid, capitala Spaniei. Coferinţa a găzduit aproximativ 250 de participanţi din 30 de ţări care au prezentat diverse simpozioane despre branding sau despre tendinţele din sectorul nunţilor şi cel al evenimentelor.

Rezultatele obţinute de Turcia la acest eveniment

Conferinţa a organizat o festivitate de premiere. Gala RSVP Global Awards a premiat 20 de categorii iar Turcia a oţinut premiul „Destinaţia preferată” la categoria „Destinaţie”.

Turcia – „destinaţia preferată” pentru turismul de nunţi

Turcia este printre primele alegeri în rândul călătorilor iar asta datorită moştenirii sale culturale, care îmbină tradiţiile provenite din Orient şi calităţile moderne ale Vestului precum bucătăria diversificată şi unică sau pentru opţiunile nelimitate în ceea ce priveşte shoppingul. Ţara a găzduit cupluri din întreaga lume care şi-au manifestat dorinţa de a-şi organiza nunta în această destinaţie. Istanbul, Bodrum, Antalya, Cappadocia, Gocek, Ceşme şi Fethiye sunt locaţii recunoscute la nivel mondial care oferă o mulţime de opţiuni interesante de la cazare până la gastronomie şi care sunt printre cele mai căutate destinaţii de lux atunci când vine vorba de nunţi şi de petreceri. Aceste destinaţii au profesionişti pregătiţi care planifică fiecare detaliu pentru organizarea de nunţi şi reuşesc să impresioneze atât cuplurile cât şi oaspeţii cu o gamă variată de opţiuni referitoare la locaţie sau catering.

Istanbul: Un paradis al nunţilor care combină tradiţia cu modernitatea

Metropola dinamică a Turciei, Istanbul, este printre cele mai populare opţiuni pentru nunţi iar asta datorită unui oraş cu o arhitectură unică şi pentru că este o punte de legătură între Est şi Vest. Aici, companiile aeriene oferă zboruri directe din aproape oriunde în lume iar Istanbul este uşor accesibil pentru oaspeţii care vin de pe celelalte continente. Istanbul oferă numeroase opţiuni pentru locurile de nuntă iar hotelurile au spaţii interioare şi exterioare care găzduiesc între 200 şi 2.000 de invitaţi la o nuntă. Istanbul este un oraş care se remarcă prin detalii arhitecturale uimitoare şi printr-o infrastructură modernă iar hotelurile au săli de bal, centre de spa şi grădini luxoase în care cuplurile pot sărbători pe placul inimii şi pot crea amintiri care vor dura toată viaţa.

Locurile excepţionale de nuntă din Istanbul nu se limitează doar la hoteluri de lux. Fosta capitală a Imperiului Otoman are palate şi vile deosebite, multe dintre acestea fiind restaurate la aspectul lor iniţial. Dintre aceste structuri, cele mai multe sunt situate pe malul strâmtoarei Bosfor, oferă privelişti  frumoase şi o ambianţă bună pentru nunţi.

Bodrum: Cea mai bună destinaţie pentru nunţile de lux în inima TurkEgeei Bodrum

Bodrum, una dintre cele mai populare destinaţii pentru vacanţele de lux din TurkEgee oferă o atmosferă frumoasă pentru nunţile pline de romantism. Ca şi Istanbul, Bodrum este uşor accesibil prin zboruri directe din capitalele lumii. Pentru transportul terestru în Bodrum şi regiunea TurkAegean, oaspeţii pot beneficia şi de companii VIP care oferă servicii foarte bune.

În ceea ce priveşte locurile de nuntă, Bodrum găzduieşte lanţuri de hoteluri de lux de renume mondial şi hoteluri romantice cu spaţii versatile pentru evenimente interioare şi exterioare. Aceste proprietăţi au multe restaurante, saloane şi săli de concert. Pot fi găzduiţi până la 1.000 de oaspeţi în salinele hotelurilor sau în grădinile pe care acestea le pun la dispoziţie, în zonele de lângă piscină şi de pe lângă barurile de pe plajă. Prin ferma colaborare cu experţii care planifică şi gestionează nunţile de la început până la sfârşit, facilităţile din Bodrum oferă toate serviciile necesare pentru a realiza toate visele unui cuplu.

Cuplurile care aleg să se căsătorească pe una dintre plajele de renume mondial din Bodrum pot opta pentru staţiuni de 5 stele din regiune sau pentru locaţii de nuntă pe plajă care au o atmosferă mai intima şi mai solitară.

Comenteaza