S-a aflat de ce a murit Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis

S-a aflat de ce a murit Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis

Lisa Marie Presley, a murit pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac, la două zile după ce a participat la gala Globurilor de Aur.

Decesul Lisei Marie Presley, survenit în ianuarie, a fost cauzat de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, conform celui mai recent raport al medicului legist din comitatul Los Angeles, SUA, relatează vineri DPA/TCA, preluate de Agerpres.

Deşi raportul nu menţionează prezenţa vreunui drog în corpul Lisei Marie Presley, site-ul american dedicat ştirilor despre celebrităţi TMZ a relatat că ar mai putea exista rezultate toxicologice care nu au fost încă făcute publice.

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis şi Priscillei Presley, a încetat din viaţă la data de 12 ianuarie a acestui an după ce a suferit un stop cardiac, la doar două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama sa.

Se pare că ea slăbise între 18 şi 22 de kilograme în lunile care au precedat decesul şi luase opioide alături de medicamente pentru slăbit. De asemenea, ea trecuse printr-o operaţie de chirurgie plastică, potrivit unei surse apropiate familiei.

După moartea lui Elvis Presley, la 16 august 1977, Lisa Marie Presley, care avea 9 ani, a devenit moştenitoare a averii tatălui său alături de bunicul său Vernon Presley şi bunica Minnie Mae Hood Presley. În urma decesului bunicilor ei paterni, în 1979, respectiv 1980, Lisa Marie Presley a devenit unica moştenitoare, dreptul de administrare, până la împlinirea vârstei de 18 ani, revenindu-i mamei sale.

Lisa Marie a numit-o în 2010 pe mama ei, Priscilla, în calitatea de co-administrator al averii sale impresionante, însă şi-a modificat testamentul în 2016 pentru a-şi lăsa averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

După decesul Lisei Marie Presley, Priscilla a contestat acel nou testament. Potrivit avocaţilor, ea a descoperit modificările testamentare abia după moartea fiicei sale şi avea îndoieli despre autenticitatea semnăturii Lisei Marie Presley.

În luna mai, avocatul Priscillei Presley, Ronson Shamoun, a anunţat în faţa unui judecător din Los Angeles că părţile au ajuns la un acord. Riley Keough a fost şi ea mulţumită că s-a pus capăt acestui litigiu, după cum a declarat avocatul ei, Justin Gold.

Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă care s-a remarcat în superproducţia "Mad Max: Fury Road" şi, mai recent, în filmul independent "Zola".

Lisa Marie Presley a lăsat în urma ei alte două fiice, gemenele Harper şi Finley, născute pe 7 octombrie 2008. Ea a avut şi un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, la 12 iulie 2020.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza