Robert de Niro, aşteptat de italieni să revină acasă

Robert de Niro, aşteptat de italieni să revină acasă
După ce Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale în SUA, actorul, care are origini italiene, a declarat că se gândeşte să se stabilească în Italia.

Italienii din regiunea Molise l-ar primi pe Robert De Niro cu brațele deschise dacă celebrul actor, care are și cetățenie italiană, se va decide să se stabilească în țara de origine a familiei sale după victoria lui Donald Trump la prezidențialele din SUA, informează AFP și The Telegraph.

Miercuri seara la emisiunea "Jimmy Kimmel Live!" a postului ABC, Robert deNiro, dezamăgit de victoria lui Trump, a declarat, mai în glumă, mai în serios, că se va muta probabil în Italia, relatează agerpres.ro.

Italienii din regiunea Molise s-au arătat încântaţi de intenţia vedetei. "Dacă după dezamăgirea alegerii lui Trump va dori să caute aici un refugiu, noi am fi onorați să-l primim", a declarat Antonio Cerio, primarul localității Ferrazzano, de unde provine familia actorului.

Primarul din Ferrazzano a precizat că De Niro nu și-a vizitat niciodată locurile de origine: "Acum câțiva ani i-am dedicat chiar și un festival de film dar tot nu a venit".

Paolo Frattura, președintele regiunii Molise, și-a afirmat, de asemenea, speranța că De Niro ar putea măcar să viziteze regiunea dacă nu se va stabili în Italia. "După ce a surprins întreaga lume, Donald Trump ar putea să prilejuiască și vizita lui Robert De Niro la Ferrazzano", a declarat el.

"Să primim pe cineva cum este De Niro ar reprezenta o ocazie incredibilă de a ne promova pe scena internațională. Aici este locul potrivit pentru a uita de înfrângerea în alegeri (suferită de Hillary Clinton) și de a evita o situație în care chiar ar trebui să-l lovească pe Trump', a adăugat Frattura.

Celebrul actor american a afirmat într-un videoclip dat publicității în timpul campaniei electorale că ar vrea să-l lovească în față pe candidatul la preşedinţie, Donald Trump, şi nu s-a sfiit să-l numească "un idiot, un dezastru național, un motiv de jenă pentru această țară... acest prost, acest măscărici". "Îl veți mai lovi în față pe Donald Trump?", l-a întrebat Kimmel pe De Niro, "pentru că acum ați putea fi arestat pentru asta, cred".

"Nu pot să fac asta acum că e președinte. Și trebuie să respect funcția... Trebuie pur și simplu să văd ce va face și cum va acționa în anumite chestiuni. După cum am văzut în multe orașe, sunt mulți oameni foarte nemulțumiți și care protestează", a răspuns actorul.

 

 

Comenteaza