Rapperul clujean Kido a scos videoclip nou. Ce spune despre piesă VIDEO

Rapperul clujean Kido a scos videoclip nou. Ce spune despre piesă VIDEO
Rapperul clujean Kido, cunoscut în special pentru cele două imnuri compuse pentru U Cluj, sub marca trupei Personal, a lansat o nouă piesă. "Doar cu ei" vorbeşte despre viaţa artistului şi are deja un videoclip filmat pe străzile Clujului.

După cele două piese care au intrat în repertoriul galeriei Universităţii, Kido a abordat o altă temă.

""Este o piesă care descrie viaţa mea, însă am vorbit la modul general şi ar trebui să se simtă toată lumea în aceste rânduri", spune el.

"Doar cu ei" este o piesă gândită în colaborare cu Peter Zaad. Compozitorul bucureştean s-a ocupat de partea intrumentală.

"N-am lucrat foarte mult la ea, treaba a mers foarte repede", adaugă Kido. "Ne-am întâlnit la Cluj, el venise la un film la TIFF. Ne-am dus la studio a doua zi şi până la urmă am făcut repede toată chestia, adică a durat câteva ore, cu tot cu instrumental, cu texte, cu captat voci".

Melodia va fi inclusă pe albumul pe care băieţii de la Personal se pregătesc să îl lanseze în această toamnă. "Vreo 12 piese ne-am gândit să facem. Sau poate mai multe, depinde cât o să fim de inspiraţi în momentul acela", spune Rabie.

Comenteaza