Primele lucrari la scena pe care va canta Iron Maiden

Primele lucrari la scena pe care va canta Iron Maiden
“Este cea mai grandioasa trupa care concerteaza in ultimii 20 de ani in afara Bucurestiului. Vrem sa ii primim la Cluj cum se cuvine”, au spus organizatorii.
Iata mai multe detalii despre eveniment:
* Pretul biletelor este unic - 100 lei, indiferent de varsta
* Nu exista preturi diferite pentru zonele de acces
* In zona VIP au acces doar sponsorii si partenerii organizatorului, nu se pun in vanzare bilete pentru acest sector
* Intrarea pentru public se va face incepand cu orele 17 si doar pe baza biletului
* Cargo, celebra trupa romaneasca din deschidere, va concerta de la ora 19.00
* Iron Maiden va incepe super show-ul la ora 21.00
* Nu veniti cu masina la concert! Repetam: nu veniti cu masina la concert! Accesul masinilor va fi strict interzis in parcarea Polus Center! De asemenea, va fi strict interzis accesul cu biciclete, motociclete, ATV-uri, etc.
* In ziua de 15 august, pentru a evita specula, vor fi amplasate puncte de vanzare bilete in zona de acces pietonal dinspre Floresti (zona Metro) si in zona de acces pietonal dinspre Cluj (zona podului N)
* Nu cumparati bilete la suprapret de la bisnitari!
* Nu exista locuri de campare amenajate
* In zona de concert sunt amenajate baruri unde se vor servi bauturi alcoolice si nonalcoolice.
* Spatiul destinat concertului este dotat cu toalete ecologice
* Din motive de securitate, spatiul destinat publicului spectator va fi impartit in doua zone. Prima zona (zona A) va avea o capacitate de maxim 5.000 de spectatori si este in proximitatea scenei. Ea va fi delimitata de un cordon de baricade in momentul ocuparii conform capacitatii. Toti cei aflati in aceasta zona vor avea posibilitatea iesirii si reintrarii in spatiul A prin identificare cu o bratara netransmisibila. Cei aflati in cea de-a doua zona (zona B) nu vor avea nevoie de bratara de identificare si nu vor avea acces in zona A
* Accesul spre Polus Center va fi securizat incepand cu ora 12.00
* In 15 august, de la ora 12.00, clientii aflati in incinta Polus Center vor fi directionati spre iesirea din centrul comercial
* Incepand cu ora 14.00, Polus Center va fi inchis, pentru operatiunile premergatoare inceperii concertului
* Accesul publicului larg se va face in locatie pe breteaua inaltata care duce spre parcarea Polus ("pe pod")
* Iesirea din locatie, dupa terminarea concertului, nu se va face pe "pod", el fiind inchis din motive de securitate. Defluirea se va face pe breteaua de iesire din parcare spre DN
* Accesul spre "pod" va fi permis doar celor ce vor prezenta la controlul de securitate biletul de acces
* Aparatele foto si camerele video sunt interzise
* Accesul cu laser pointer este interzis
* Accesul cu bannere, steaguri, torte, artificii sau alte materiale explozive este strict interzis
* Accesul cu animale este strict interzis
* Persoanele nevazatoare au acces doar insotite de o alta persoana, nu au acces cu animale insotitoare
* Accesul cu obiecte contondente sau considerate periculoase este interzis (cutite, bricege, lanturi, bastoane, bate, arme de foc, prastii etc)
* Accesul cu umbrele este strict interzis. recomandam in cazul vremii nefavorabile pelerine de ploaie
* Accesul cu bauturi si/sau mancare de orice fel in locatie este interzis
* Persoanele cu handicap si insotitorii sunt rugati sa sune cu 24 h inainte la 0364.116.105 pentru a fi preluati de organizatori si condusi in zona special dedicata
* ATENTIONARE! Persoanele cu probleme medicale, femei insarcinate si copiii sunt avertizati ca la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale, cat si un numar ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sanatatii!
* Pentru orice problema va rugam sa va adresati persoanelor insarcinate cu securitatea in zona
* Materialele de merchandising ale artistului Iron Maiden vor fi disponibile in locatie contra cost
* Va rugam nu luati asupra Dumneavoastra obiecte inutile - scaune pliabile, scaune de camping, masute etc.
* Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut in interiorul locatiei de concert. In cazul unor pierderi sau posibile furturi va rugam sa va adresati organelor de Politie aflate in cortul special amenajat.
* Oricare din obiectele mentionate mai sus ca fiind strict interzise vor fi confiscate la intrarea principala in locatie de catre securitate si aruncate, ele nemaiputand fi recuperate ulterior.
* Orice problema medicala va fi semnalata fortelor de ordine sau personalului medical, dupa caz, in spatiul amenajat concertului existand puncte de prim ajutor, cat si punct destinat organelor de ordine publica.
* In incinta spatiului de concert va exista personal destinat sa ajute publicul spectator cu orice informatie este necesara. Ei vor putea fi identificati dupa tricourile albastre inscriptionate pe spate cu "VOLUNTEER"
* Achizitionarea bauturilor alcoolice si nonalcoolice, cat si a produselor alimentare in spatiul amenajat concertului se va face prin cumpararea de vouchere. Acestea se vor putea achizitiona de la punctele de vanzare special amenajate si inscriptionate vizibil. Produsele de merchandise puse la vanzare in incinta spatiului se vor putea achizitiona doar cu lei, nu cu vouchere.


Despre bilete
  • Nu exista zone speciale de acces cu alte preturi.
  • Intrarea se va face prin prezentarea biletului.
  • Pana in 15 august (inclusiv), gasiti bilete la urmatoarele adrese: CLUJ-NAPOCA - str. Regele Ferdinand, nr. 30 (vis-a-vis de Posta Centrala); CLUJ-NAPOCA - Hard Club, str. Republicii, nr. 110, Complex Observator.
  • In ziua de 15 august, pentru a evita specula, vor fi amplasate puncte de vanzare bilete in zona de acces pietonal dinspre Floresti (zona Metro) si in zona de acces pietonal dinspre Cluj (zona podului N).
  • Nu cumparati bilete de la bisnitari! Va asumati riscuri inutile!
Comenteaza