Foto Primărița de fier a Clujului a împlinit 50 de ani și a dat mare petrecere! Cântăreață celebră: „Câte flori am văzut aici nu am văzut în nicio florărie”

Primărița de fier a Clujului a împlinit 50 de ani și a dat mare petrecere! Cântăreață celebră: „Câte flori am văzut aici nu am văzut în nicio florărie”
| Foto: Facebook.com/CarmendelaSalciuaOficial

Magdalena Lucia Suciu, primărița din comuna Chinteni, a schimbat prefixul și a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.

Pentru a celebra momentul, Lucia Suciu a organizat o petrecere la care au fost invitați apropiați, politicieni, dar și mai mulți artiști renumiți, printre care Carmen de la Sălciua sau Tinu Vereșezan.

Astăzi (sâmbătă - n.red.) cântăm la Cluj! O petrecere cu fast și oameni faini …și o sărbătorim pe Dna Primar din Chinteni! Dna Lucia Suciu…fiți fericită și binecuvântată! Atâția oameni vă iubesc și să fiu sinceră câte flori am văzut astăzi nu am văzut nici într-o florărie! Asta înseamnă că oamenii vă poarta în suflet un mare respect așa cum vă port și eu și întreaga formație! La mulți ani cu bucurii și sănătate”, a transmis interpreta Carmen de la Sălciua.

Edilul din Chinteni a publicat, pe rețelele de socializare, o fotografie cu o parte din florile pe care le-a primit de ziua sa.

„A fost o zi atât de deosebită! Surprizele, emoțiile, bucuria, recunoștința - toate au concurat pentru a desăvârși o zi ce s-a dovedit a fi perfectă! Vă mulțumesc, din tot sufletul, dragii mei, întrucât, fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile!”, a postat primărița din Chinteni pe pagina sa de Facebook.

Primărița de fier a Clujului a împlinit 50 de ani și a dat mare petrecere! Cântăreață celebră: „Câte flori am văzut aici nu am văzut în nicio florărie

Colegii din partid n-au lipsit de la eveniment

De la petrecerea nu au lipsit și oameni politici, în special din PSD Cluj. Printre participanți s-au numărat și fostul prefect Aurel Cherecheș, fostul președinte al PSD Cluj, Remus Lăpușan, foștii deputați Horia Nasra și Cornel Itu sau Ioan Oleleu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Primărița de fier a Clujului a împlinit 50 de ani și a dat mare petrecere! Cântăreață celebră: „Câte flori am văzut aici nu am văzut în nicio florărie

Sursă foto: Facebook - Horia Nasra

Comenteaza