Foto Poze la minut, în "Căsuța Foto" Booth, la intrarea în Parcul Iulius din Cluj-Napoca

Poze la minut, în "Căsuța Foto" Booth, la intrarea în  Parcul Iulius din Cluj-Napoca
Poze la minut, în "Căsuța Foto" Booth, la intrarea în Parcul Iulius din Cluj-Napoca
Poze la minut, în "Căsuța Foto" Booth, la intrarea în Parcul Iulius din Cluj-Napoca
Poze la minut, în "Căsuța Foto" Booth, la intrarea în Parcul Iulius din Cluj-Napoca

BW Photo Booth a adus la Cluj-Napoca un nou concept al pozelor la minut. "Căsuţa Foto" promite o experiență unică, haioasă, distractivă şi posibilitatea de a ieși din tipare, de a vă simți, cu adevărat, bine. 

De la începutul lunii iunie găsiți la intrarea în Parcul Iulius Cluj-Napoca "Căsuța Foto" BW Photo Booth Outdoor, o cabină care face fotografii la minut. Căsuța Foto include cele mai distractive rame tip colaj, tip semn de carte și funcția foto ID pentru 8 foto tip pașaport. Totul instant.

BW Photo Booth a introdus în România un nou concept al pozelor la minut. Prin intermediul acestor cabine foto, se pot crea amintiri dragi, imortalizate în ipostaze dintre cele mai haioase și plăcute. Fiecare dintre cei care intră în cabinele , BW Photo Booth şi trag perdeaua dezlănțuie distracția în fața camerei de fotografiat.

"Am surprins mii de zâmbete sincere și ne propunem să ducem această veselie la un alt nivel, împreună cu voi. Nu o să încercăm să vă convingem că vă putem oferi luna de pe cer. În schimb, vă garantăm o experiență unică, haioasă, distractivă. Vă oferim posibilitatea de a ieși din tipare și de a vă simți, cu adevărat, bine. Ne animează un slogan pe cât de sugestiv, pe atât de real.

Ceea ce vă oferim este, de fapt, mai mult decât fotografie! Este o stare de bine, o clipă de relaxare alături de prieteni, o ocazie unică de a păstra în memorie clipele importante, un motiv în plus de a zâmbi și de a vă simți bine – toate, într-un cadru elegant și modern, oferit de cabinele noastre fotografice. Zâmbiți, vă rog!", se descriu cei de la Căsuţa Foto

Cabinele foto fixe pot fi amplasate în centre comerciale din toată țara. Mai mult, cabinele foto mobile sunt disponibile pentru închiriere la diverse evenimente. 

Comenteaza