Foto Pensie lungă! Profu' de la ISU Cluj a trecut în rezervă

Moment emoționant la ISU Cluj. Locotenent-colonel Ovidiu Hârjan, poreclit Profu', respectat și îndrăgit de toată lumea, a fost trecut în rezervă.

„Mi-ar trebui un milion de ani și tot nu mi-ar ajunge timpul să vă iau în brațe pe toți”, a spus, vizibil emoționat, locotenent-colonel Ovidiu Hârjan, după ce i-a fost citit ordinul de trecere în rezervă.

"Noi l-am alintat întotdeauna „Profu'„. Asta pentru că ne-a fost un adevărat dascăl. Viața ne-a arătat că nu toți profesorii sunt buni, la fel cum nu toți oamenii sunt buni. Dar fiecare dintre noi a avut măcar un profesor dedicat care și-a pus amprenta asupra dezvoltării noastre.

Ei bine, Ovidiu Hârjan este un astfel de om pentru ISU Cluj. A venit în rândurile pompierilor direct din învățământ și a câștigat încrederea tuturor prin profesionalismul său. Dacă vedea vreun militar îngândurat, de fiecare dată găsea o vorbă bună să îl înveselească. S-a ocupat în cele mai mici detalii de pregătirea lotului sportiv, care nu o dată ne-a reprezentat cu cinste la competițiile naționale. Dincolo de asta, pe mulți i-a ajutat să își depășească nu doar condiția fizică, ci și cea umană.

Domnule profesor, vă mulțumim și vă dorim tot binele din lume!", au scris cei de la ISU Cluj pe Facebook.

Comenteaza