Pacientul Cătălin Măruță a "supravieţuit" operației la genunchi :) Andra: "Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână"

Pacientul Cătălin Măruță a "supravieţuit" operației la genunchi :) Andra: "Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână"
| Foto: https://www.facebook.com/AndraMusic/

Ştirea că prezentatorul Cătălin Măruţă va suferi o intervenţie chirurgicală a devenit ştire naţională, aşa că familia Măruţă i-a ţinut pe români la curent cu ce s-a întâmplat.

Cătălin Măruţă a spus că a supraviețuit intervenției și a oferit un detaliu în ce privește operația, acela că nu i s-a făcut anestezie generală și a putut să observe întreaga în timp real munca chirurgului.

Soțul Andrei a spus că a putut sta de vorbă cu medicul pe tot parcursul intervenției pentru că a fost treaz și nu a simțit nimic. Ulterior, Cătălin Măruță a fost dus în salon, unde era așteptat cu nerăbdare de soția lui care i-a fost alături la fiecare pas.

„Gata, pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală. Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul și povestea ce se întâmplă.

Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (…) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit Cătălin Măruță, pe Instagram, citat fanatik.ro

Andra Măruță a povestit și ea pe rețelele de socializare că soțul ei se simte foarte bine după ce a suferit operația la genunchi și că acum are nevoie de repaus pentru a se putea recupera după intervenție. „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna impreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână”, a transmis Andra, pe Facebook.

Comenteaza