Orașul din Europa unde poți să mergi în cel mai ieftin city break. Locul este de o frumusețe aparte

Orașul din Europa unde poți să mergi în cel mai ieftin city break. Locul este de o frumusețe aparte

Iat un top al destinațiilor de vacanță cu buget redus din Europa de Est realizat de reprezentanții Post Office Travel Money.

Orașul reprezintă cea mai ieftină locație din Europa pentru planificarea unui city break. Un weekend petrecut în capitala Greciei costă 207 lire sterline, echivalentul a aproximativ 1.150 de lei.

A doua destinație ieftină pentru un city break din Europa este Lisabona. În capitala Portugaliei, o vacanță de două zile îi costă pe turiști circa 218 lire sterline, echivalentul a 1.213 lei.

Capitala Atena a ajuns să ocupe primul loc pe lista destinațiilor ieftine pentru un city break datorită trendului de ieftinire a serviciilor din Grecia.

Prețurile în acest oraș au scăzut cu 15 procente, față de cele de anul trecut, potrivit sursei citate. Cu doar 1.150 de lei, un cuplu se poate bucura aici de o mulțime de facilități, inclusiv cazare pentru două persoane, timp de două nopți. Mesele zilnice sunt asigurate de către reprezentanții hotelului la care se face cazarea.

De asemenea, turiștii pot beneficia de bilete pentru a vizita atracțiile turistice din oraș, precum și de tarife pentru transportul local. Românii pot vizita cu ușurință cetatea antică a Atenei, inclusiv monumentele importante de pe Acropole, templele Partenon și Erechtheion.

În această perioadă a anului, puteți evita cozile lungi de turiști care se semnalau la începutul sezonului estival. Printre templele antice cuprinse de tăcere, vă puteți bucura și de un oraș modern, cu trafic intens. La umbra Acropolei se află Plaja, un cartier de străduțe strâmte și întortocheate, cu fațade din secolul al XIX-lea, decorate cu plante mereu înflorite, potrivit playtech.ro.

Comenteaza