Ofertă divină de #BlackFriday. 24% reducere la un set de ICOANE. Internauţii s-au pus pe glume

Ofertă divină de #BlackFriday.  24% reducere la un set de ICOANE. Internauţii s-au pus pe glume

Un set de 82 de icoane individuale „de care are nevoie o Biserică” au fost puse în vânzare de eMAG, iar cu ocazia Black Friday prețul este redus cu 24%. 

Aşadar, produsele au putu fi achiziţionate la doar 10.000 de lei.Utilizatorii platformei s-au întrecut în glume pe seama acestui produs în secțiunea de comentarii. 

Aveți grijă la cele plângătoare. Mie mi-au făcut tot o lacrimă prin casă, scoteam cu galeata la un moment dat. Am avut norocul să prind și una făcătoare de minuni - Mulțumesc emag! De atunci îmi merge de minune!

Am achizitionat acest set pentru masina deoarece cautam ceva special, asa ca am renuntat la cele 169 de cruciulite si iconite de la oglinga si de pe bord... Siii am capitonat toata masina cu icoane. Acum mergem cu dumnezeu inainte indiferent de situatie! Urmeaza sa montam si un mini clopot pe plafon sa fie treaba bine facuta. 

De cand am cumparat acest set, bineinteles cu rate prin prima icoana, totul imi merge perfect dumnezeu mi-a jutat atat de mult incat nici nu trebuie sa ma mai duc la munca, pe data de 15 cardul se alimenteaza singur si asta numai prin puterea rugaciunilor si plecaciunilor, recomand tuturor ateilor.

Produs excelent. Recomand cu incredere.
Minus o stea pentru ca a trebuit sa platesc livrarea si sfintirea separat.

Le-am cumparat la promotie la resigilate, deja sfintite. Super pret. Astept o promotie la Apa Sfintita. Poate pe viitor vor avea in oferta si tamaie, lumanari busuioc si toate cele trebuincioase. Propun si un eveniment gen Black Friday pentru Sf. Parascheva ca tot vine acum. Holy Friday sau Devil Busters. Cred ca se vor ocupa cei de la Marketing de situatie.

Extraordinar... Am cumpărat acest set împreună cu un prieten pentru a le folosi ca mousepad-uri. Acum bat monștrii la Diablo III dintr-o singură lovitură!
Pro: Cursorul la mouse are sfântul cerc deasupra
Contra: Stau cam prost cu aderența și trenuie mouse cu blue laser

Mai multe comentarii AICI!

Comenteaza