O nouă televiziune de filme lansată în România

O nouă televiziune de filme lansată în România
Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat recent pe piaţa audiovizualului din România, fiind în prezent disponibilă în grila platformei de satelit Digi a companiei de telecomunicaţii RCS&RDS, dar şi a unor alţi operatori de cablu mici, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din piaţa media.

Paramount Channel este deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon VH1 şi Comedy Central Extra.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată la nivel internaţional în anul 2012, în Spania. În 2013, Paramount Channel s-a lansat în Franţa, iar, în prima parte a acestui an, televiziunea a început să emită şi în Rusia şi Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.

Viacom şi RCS&RDS nu au comunicat oficial lansarea Paramount Channel în grila Digi, platforma DTH (Direct to Home) a RCS. Însă, potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe contul de Facebook al RCS&RDS, Paramount Channel a intrat, miercuri, în grila platformei de satelit Digi, urmând ca de la 1 iunie televiziunea să fie lansată şi în grila de cablu digital a RCS&RDS.

 

Etichete
Comenteaza