NUNTĂ LA PALAT: Virginitatea miresei regale era o tradiţie, până la Kate

NUNTĂ LA PALAT: Virginitatea miresei regale era o tradiţie, până la Kate
La nunta Prinţesei Diana se mai discuta încă despre virginitatea miresei, la aceasta de astăzi însă, nu.

Virginitatea viitoarei mirese regale reprezintă o regulă nescrisă de mult timp. În vremurile de demult, regii refuzau să se însoare cu o femeie care ar putea purta în pântece pruncul altui bărbat şi deci să strice linia regală. Regula era privită cu scepticism şi în anii ‘80, astfel că în prezent nu se mai pune problema testării viitoarei mirese. Cu atât mai mult cu cât în Marea Britanie nu există nicio lege care să impună aşa ceva.

Totuşi, Lady D, mama lui William, s-a confruntat cu această problemă înaintea căsătoriei cu Charles. „Era anul 1981. Lady Diana Spencer era pe cale să se mărite cu Prinţul Charles. Apoi a apărut informaţia intrigantă conform căreia domnişoarei i s-ar fi cerut să meargă la ginecolog pentru un test care să confirme că este virgină", nota Sydney Morning Herlad, în anul 2002. „Unchiul Dianei, Lordul Fermoy, a fost cel care a făcut într-un final anunţul: Diana, vă pot asigura, nu a avut niciodată un iubit, a spus acesta într-o conferinţă de presă", mai nota publicaţia, citată de E! Online.

Până la nunta de astăzi, societatea, chiar şi cea de spiţă regală, a mai evoluat. Relaţia lui William cu Kate se întinde pe o perioadă de circa 8 ani. Cei doi au locuit sub acelaşi acoperiş pe o perioadă îndelungată.

Într-un interviu recent, Prinţul William declara că ei se gândesc deja să facă copii, dar că vrea să lase evenimentele să se petreacă în mod natural.

„În mod evident ne dorim o familie, deci va trebui să începem să ne gândim la acest lucru", spunea William. „O vom lua pas cu pas", mai spunea acesta.

 

Comenteaza