NUNTĂ LA PALAT: CTP a comparat-o pe Kate cu ”fata de la pagina 5”

NUNTĂ LA PALAT: CTP a comparat-o pe Kate cu ”fata de la pagina 5”
Cunoscut pentru comentariile sale critice, Cristian Tudor Popescu a făcut-o lată de data aceasta: a spus că William este un ”plăvan cu început de chelie”, iar Kate, ”o pisi englezească”.

"Vedem un plăvan cu început de chelie, un flăcău, William, care are cu siguranţă sânge albastru, dar mie nu mi se pare a fi un moştenitor al lui Isaac Newton. Alături de el, vedem o pisi englezească, una care nici măcar nu mi se pare superperformantă. Este un fel de fată de la pagina 5, căreia trebuie să mă adresez acum cu tot respectul, Alteţă, este ducesă de Cambridge. Asta ar fi viziunea unui ochi profan", a spus Cristian Tudor Popescu, vineri seara, în jurnalul de știri Realitatea TV.

CTP a adăugat că dacă ne uităm la metafizica a ceea ce s-a întâmplat vineri, lucrurile se schimbă: "Atunci vedem una dintre cele mai puternice instituţii din lume, regalitatea britanică, o instituţie puternică nu neapărat prin Abaţia Westminister, nu neapărat prin aceste decoruri uniforme, ci prin ceea ce nu se vede: prin capitalul de încredere, de rezerva strategică de capital, pe care regalitatea britanică o depozitează de veacuri.

Comenteaza