Mircea Bravo visează la un film cu Di Caprio. Vloggerul se pregătește de lansarea unei noi producții: „Leo, hai în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele”

Mircea Bravo visează la un film cu Di Caprio. Vloggerul se pregătește de lansarea unei noi producții: „Leo, hai în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele”

Mircea Bravo este bine cunoscut în toată țara pentru producțiile sale video foarte amuzante. Acum, acesta visează să facă un film.

Mircea Bravo deține deja de câțiva ani o companie de producție de film, care se pregătește deja să lanseze la toamnă prima producție, „Mirciulică”. 

Cu un pic de experiență în lumea cinematografică, Bravo visează ca, într-o zi, să se laude în distribuția unui film de-ale sale cu un mare câștigător de premiu Oscar.

„O să-i dau un mesaj lui Leonardo DiCaprio să-i zic <<Leo, hai până în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele. Stai și tu o lună și filmăm ceva frumos!>> Pentru Leo o să cumpăr și garsonieră. Cu DiCaprio mi-ar plăcea să joc în viitor!”, a mărturisit Mircea Bravo.

Imaginația lui Mircea Bravo nu se oprește doar la o colaborare cu Leonardo DiCaprio, ci se duce chiar către o petrecere nu chiar ca la Hollywood, ci una de buget, într-o garsonieră „pentru tot românul” din Cluj. Este vorba, desigur, de celebra garsonieră de 11 metri pătrați, postată pe un site de imobiliare anul acesta pentru închiriere. Aceasta a devenit subiect de glume pe internet și, evident, un astfel de reper „turistic” n-are cum să lipsească, în vederea vloggerului Bravo, din programul de divertisment al lui DiCaprio.

„Ar fi ca raiul pentru mine! Eu cu DiCaprio și doi prieteni să stăm la o bere în garsoniera din Cluj de 11 metri pătrați, și să treacă o doamnă de la parter să zică <<Ăsta nu-i DiCaprio?! DiCaprio, unde-i bunica?>>”, le-a spus Mircea Bravo jurnaliștilor WOWbiz.

Comenteaza