Foto Lacul Beliș din Cluj, ales de HBO pentru filmarea unui super reality-show

Lacul Beliș din Cluj, ales de HBO pentru filmarea unui super reality-show

Frumusețea lacului Beliş-Fântânele din judeţul Cluj i-a impresionat pe producători, motiv pentru care a fost ales pentru filmările reality-show-ului - The Bridge.

Potrivit paginademedia.ro, a fost vorba de o mare desfăşurare de forţe în România, în zona Lacului Beliş-Fântânele din judeţul Cluj. Timp de două luni, în perioada august-septembrie 2022, s-a filmat un nou reality-show, în mare secret: The Bridge (Podul, n.red.).

Vorbim despre un format internaţional de succes, marca Banijay, care a debutat, pe 11 august, pe platforma de streaming HBO MAX. Dar numai în Ungaria! Deşi echipa de realizare a fost alcătuită în mare parte de români, aventura care a rezultat va putea fi urmărită doar în ţara vecină. HBO MAX şi Free Monkeys au cumpărat licenţa The Bridge pentru Ungaria, dar au decis să filmeze în România, pentru că firma care s-a ocupat de toată desfăşurarea de forţe este de aici.

În plus, ţara noastră este recunoscută la nivel mondial în ceea ce priveşte locurile de filmare spectaculoase şi foarte ofertante, precum şi costurile accesibile. Cum este vorba despre o ţară vecină, decizia de a filma în cele din urmă în România nu a fost neobişnuită.

Cum a fost ales Lacul Beliș din județul Cluj

Pentru realizarea acestui reality-show, echipa de producţie a trebuit să fie foarte atentă nu doar la selectarea tipologiilor concurenţilor, ci şi la alegerea locului de filmare, deoarece era nevoie de un mediu care să capteze încă de la început imaginaţia telespectatorilor şi să le menţină atenţia pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Producătorii, membri ai echipei Paprika Studios România, au căutat timp de cinci luni locul potrivit pentru aceste filmări şi au parcurs nu mai puţin de 10.000 de kilometri, pentru documentarea a 50 de lacuri.

Realizatorii explică de ce câştigător a fost Lacul Beliş. „Găsirea locului ideal este ca şi cum ai încerca să cauţi un ac în carul cu fân. Necesită mult efort, prospecţii şi documentare, precum şi mult noroc, bineînţeles. Cred că am descoperit un loc pe care îl adăugăm acum pe harta lumii, pentru ca milioane de telespectatori să se bucure de el în cadrul acestui reality-show, la televizor. Şi pe care, de ce nu, poate îl vor vizita şi în realitate”, a declarat Anca Iurea, Operations Officer al Paprika Studios România. Mai multe detalii AICI.

Lacul Beliș din Cluj, ales de HBO pentru filmarea unui super reality-show

Comenteaza