Încă puțină vară. TOP 5 destinații de vacanță pentru luna septembrie

Încă puțină vară. TOP 5 destinații de vacanță pentru luna septembrie

Dacă vrei să mai profiți puțin de vară și mai ai rămase câteva zile de concediu, momondo.ro recomandă destinații calde de vacanță pentru luna septembrie.

Malta, Valletta

Temperatura în Malta în Septembrie: 25 de grade. Dacă te înscri cu succes pe lista drumeților împătimiți, ți-ai găsit nașul în Malta. Mai ales pe vreme de septembrie, când soarele se-arată blând și promite să se abțină de la arsuri epidermice. Te-așteaptă sute de rute ce străbat drumuri de țară, stânci și faleze impresionante, văi și golfuri de unde să-ți faci plinul contului de Instagram.

Nicosia, Cipru

Temperatura în Nicosia în septembrie: 32° C. Capitala Ciprului este în prezent singura capitală divizată din lume, partea nordică (turcească) și cea sudică (grecească) fiind despărțite de o ”Linie Verde”, trasată acum câteva decenii de un ofițer britanic căruia un pix de culoare verde i-a picat în mână când a fost momentul să împartă orașul pe hartă.

Lisabona, Portugalia

Temperatura în Lisabona în septembrie: 24 – 26° C. În orașul de unde Vasco da Gama și-a început călătoria vei găsi și cel mai vestic punct al Europei: Cabo da Roca. 

Fez, Maroc

Temperatura în Fez în septembrie: 29 – 30° C. Fez, capitala spirituală a Marocului și una dintre cele mai mari aglomerări urbane din lume, are încă mai multe de arătat pe lângă belly dancers, un bazar întortocheat din tavanul cărora atârnă mătăsuri fine și mii de credincioși făcându-și rugăciunile zilnice fără abatere.

Cairo, Egipt

Temperatura în Cairo în septembrie: 33 – 34° C. Probabil că orice pantof de turist care a călcat pe acest pământ egiptean a adus cu el acasă și ceva praf de Giza. Asta pentru că piramidele sale (Kheops, Kefren și Mykerinos) și Sfinxul care le păzește sunt dintre acele lucruri pe care curiozitatea nu te lasă să le ignori.

Comenteaza