În genunchi, în fața maestrului Florin Piersic: "ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT" / Cine i-a pupat mâna actorului clujean

În genunchi, în fața maestrului Florin Piersic: "ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT" / Cine i-a pupat mâna actorului clujean
| Foto: Captura video - https://www.instagram.com/jurnalul_unui_burlac

Mihai Bendeac s-a întâlnit cu maestrul Florin Piersic după mulți ani, la Timișoara. Tânărul actor a făcut un gest impresionant, care a suprins internetul.

Bendeac s-a așezat în genunchi în fața maestrului și i-a pupat mâna. Florin Piersic şi-a exprimat aprecierea faţă de tânărul actor şi umorist. Cei doi au vorbit mai mult timp, iar fostul jurat el emisiunii de umor a aflat o informație foarte interesantă de la maestrul Piersic.

"M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane “binevoitoare” i-au spus că “nu mai vreau să știu” de dumnealui. I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit.

Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende.

Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez", a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram, alături de videoclipul cu titlul "ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT". 

Comenteaza