Cât costă la Cluj implantul de păr, noua tendinţă care completează look-ul bărbaţilor

Cât costă la Cluj implantul de păr, noua tendinţă care completează look-ul bărbaţilor
| Foto: AdobeStock

Bărbaţii sunt tot mai atenţi la look-ul personal, iar podoaba capilară îl completează deoarece are şi o influență foarte mare asupra stimei de sine.

Problemele cu căderea părului pot afecta viața personală a unui bărbat, aşa că unii bărbaţi consideră că au nevoie de o schimbare şi apelează la un implant de păr.

În Cluj-Napoca există o clinică specializată în astfel de proceduri, care are spune că în 5 ani de activitate are deja sute de clienţi satisfăcuţi. Tehnica de implant de păr pe care cei de la Centrul de Implant de păr Cluj o folosesc se numește FUE, fir cu fir. Aceasta este una dintre cele mai preferate și căutate tehnici, pentru că vine la pachet cu mai multe avantaje.

Recuperarea este imediată și nu există cicatrici, spun cei de la centrul de implant de păr. Această tehnică presupune implantul părului fir cu fir, ceea ce înseamnă că fiecare fir va fi atent poziționat exact în direcția firească de creștere, ceea ce nu poate reda decât un rezultat uimitor, cu aspect natural.

Cu privire la riscul de respingere, medicii specializați de la acest centru asigură că acest risc este minim pentru că, fiind păr transplantat, organismul îl va recunoaște ca fiind țesut propriu, deci șansele să apară această respingere sunt minime, dacă nu chiar aproape de zero.

Preţul unei astfel de proceduri depinde de numărul de fire implantate. În funcție de necesitatea fiecărui pacient este nevoie de mai multe sau mai puține fire de păr implantate, asta dacă are lipsă de păr doar într-o parte sau tot capul. La Centrul de Implant de păr Cluj un transplant de până la 5000 de fire de păr costă 1590 Euro, în timp ce un transplant de 8000 de fire este 2590 euro.

O parte din părul implantat va cădea la aproximativ 10 zile după implantare, însă, părul crește apoi firesc, iar rezultatele complete și permanente apar la interval de 8 - 12 luni după intervenție.

Comenteaza