Şi-a dat check în Bogata din greşeală, acum e pe bune. Snoop Dogg vine la Bucureşti

Şi-a dat check în Bogata din greşeală, acum e pe bune. Snoop Dogg  vine la Bucureşti

În 2016, Snoop Dogg şi-a dat check-in pe Instagram în Bogata (Mureş) cand de fapt se afla pe scen în Bogota, (Columbia). Rapperul american vine în 2018 la Bucureşti. 

Rapperul american Snoop Dogg revine în România şi va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 29 august, potrivit organizatorilor, Phoenix Entertainment. Biletele pentru acest concert au fost puse deja în vânzare şi au preţuri pornind de la 179 de lei.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc.

Comenteaza