Horoscopul zilei. Racii sunt favorizaţi pe plan sentimental

Horoscopul zilei. Racii sunt favorizaţi pe plan sentimental
Nativii semnului zodiacal Rac sunt favorizaţi pe plan sentimental.

Berbec: S-ar putea să fiţi dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum aţi fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteţi petrece clipe plăcute alături de persoană iubită.

Taur: Deşi aveţi multă treabă, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi. În prima parte a zilei, sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Încercaţi să fiţi mai prudent.

Gemeni: Va recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să va grăbiţi. Astăzi sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi problemele importante. Ar fi bine să va faceţi o lista de priorităţi.

Rac: Deşi cei din jur nu prea va apreciază ideile la adevărată lor valoare, nu este cazul să va indispuneti. Va recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental.

Leu: Dimineaţă va lipseşte simţul practic şi va irosiţi energia. Colegii va înţeleg şi încearcă să va ajute.Va recomandăm fiţi prudent.

Fecioară: Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care va ajută într-o afacere. Va sfătuim să nu luaţi hotărâri la nervi.

Balanță: Va recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să va loviţi de obstacole neprevăzute. De dimineaţă s-ar putea să va încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evită.

Scorpion: De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu va simţiţi în apele dumneavoastră. Va recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea.

Săgetător: S-ar putea că în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin. Va recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorba bună va pot ajută să evitaţi o ceartă.

Cpricorn: Dimineaţă sunteţi obosit şi confuz, cu un simţ practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante. Vă sfătuim să va odihniţi mai mult.

Vărsător: Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii şi cu persoană iubită. După-amiază, s-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt şanse să vi se propună o colaborare, dar va sfătuim să nu va pripiţi.

Pești: Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolvă totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, că să nu aveţi surprize neplăcute.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

 

 

Comenteaza