Horoscopul zilei. Peștii nu vor avea o zi bună pentru afaceri

Horoscopul zilei. Peștii nu vor avea o zi bună pentru afaceri
Nativii semnului zodiacal Pești nu vor avea o zi bună pentru afaceri.

Berbec: Se pare că dimineaţă sunteţi indispus şi aveţi tendinţa de a exagera. Va sfătuim să nu fiţi încăpăţânat şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur: Dimineaţă nu reuşiţi să va respectaţi programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten va propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase.

Gemeni: Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, pentru că azi nu aveţi şanse să va faceţi înţeles cum trebuie. Va sfătuim să va limitaţi la activităţi de rutină, care nu va solicita prea mult.

Rac: Dimineaţă s-ar putea să primiţi o veste bună de la o rudă din altă localitate. Va recomandăm să va temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. N-ar fi rău să va stabiliţi programul împreună.

Leu: Se pare că nu aveţi chef de vorba cu nimeni şi va lipseşte inspiraţia. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, precum şi călătoriile lungi. Puteţi avea succes în activităţile casnice.

Fecioară: Aveţi multe probleme de rezolvat, dar nu prea va simţiţi în formă. Ar fi bine să nu va asumaţi riscuri, pentru că este puţin probabil să aveţi succes. Aveţi răbdare şi nu va lăsaţi dominat de nervi.

Balanță: Dimineaţă, aflaţi de la o rudă îndepărtată o veste care va indispune şi va da programul peste cap. Este posibil să plecaţi într-o călătorie lungă, neprevăzuta. Dacă circulaţi cu maşină, aveţi mare grijă să nu încălcaţi regulile de circulaţie.

Scorpion: Intenţionaţi să începeţi mai multe treburi deodată. Nu uitaţi că grabă strică treabă. Va sfătuim să nu speraţi la câştiguri uşoare, pentru că nu prea aveţi şanse.

Săgetător: Problemele financiare va îngrijorează. Va recomandăm să va păstraţi cumpătul şi să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Capricorn: Va sfătuim să fiţi mai atent la cheltuieli, că să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi tendinţa de a critică pe toată lumea şi riscaţi să deterioraţi relaţii importante.

Vărsător: Dimineaţă s-ar putea să fiţi nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reuşiţi să va păstraţi calmul, riscaţi să nu va terminaţi treabă la serviciu şi să va certaţi cu colegii.

Pești: Dacă intenţionaţi să faceţi o investiţie, va sfătuim să nu va grăbiţi. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu va asumaţi riscuri. Starea de nervozitate va poate afecta relaţiile parteneriale.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

 

Comenteaza