Horoscopul zilei. Fecioarele ar trebui să nu evite comunicarea cu cei din jur

Horoscopul zilei. Fecioarele ar trebui să nu evite comunicarea cu cei din jur
Nativii semnului zodiacal Fecioară ar trebui să nu evite comunicarea cu cei din jur.

Berbec: Aveti mai multa incredere si sunteti optimist. Va sfatuim sa nu neglijati problemele celor apropiati. Altfel, riscati sa vi se reproseze ca sunteti indiferent. Ar fi bine sa fiti mai prudent.

Taur: Simtiti nevoia sa schimbati ceva in relatiile sentimentale. Faceti cunostinta cu o persoana atragatoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar va recomandam sa nu fiti prea indraznet.

Gemeni: Dimineata aveti tendinta de a va aventura in mai multe activitati deodata. Este o zi buna pentru castiguri financiare usoare, dar este indicat sa evitati speculatiile. Prietenii va ajuta.

Rac: Pe plan financiar, treceti printr-o perioada nu tocmai buna si sunteti preocupat sa gasiti noi surse de venituri. Spiritul de aventura si indrazneala va indeamna sa va asumati prea multe riscuri.

Leu: S-ar putea sa aveti musafiri din alta localitate sau sa fiti invitat la rude. O persoana mai in varsta din familie va da sfaturi utile intr-o problema sentimentala.

Fecioară: Va recomandam sa evitati calatoriile de afaceri si investitiile. Nu aveti chef de nimic si va lipseste simtul practic. Nu evitati comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit.

Balanță: O ruda apropiata va cere un imprumut. Va sfatuim sa nu va eschivati, mai ales ca e vorba despre o problema de sanatate. Dupa-amiaza, va pune serios pe ganduri o veste referitoare la relatiile sentimentale.

Scorpion: Aveti succes la studii si puteti comunica mai usor cu cei din jur. Puteti sa faceti tranzactii avantajoase. Vi se ofera posibilitatea sa plecati intr-o calatorie in interes personal, ceea ce starneste gelozia persoanei iubite.

Săgetător: Aveti o stare de nervozitate care va poate pune intr-o situatie neplacuta acasa. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va concentrati la ce aveti de terminat. Incercati sa evitati o cearta cu partenerul de viata si cu o persoana mai in varsta.

Capricorn: Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes personal. Sunteti foarte sensibil si aveti tendinta de a exagera. Dupa-amiaza ar fi bine sa va temperati orgoliul, pentru a evita o cearta cu persoana iubita. Nu mai fiti atat de incapatanat.

Vărsător: Incepeti ziua plin de energie si idei. Aveti grija sa nu depasiti anumite limite si evitati sa provocati discutii in contradictoriu. Aprecierile de care va bucurati in societate ar putea fi umbrite de reaparitia unei probleme sentimentale.

Pești: Aveti sansa sa obtineti usor mici castiguri, dar va recomandam sa fiti prudent. Feriti-va de speculatii Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu o problema sentimentala, daca refuzati sa mergeti la o petrecere.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eastrolog.ro/

Comenteaza