Horoscop săptămâna 08-14 mai. Ce zodie se va îndrăgosti la prima vedere

Horoscop săptămâna 08-14 mai. Ce zodie se va îndrăgosti la prima vedere

Horoscopul pentru săptămâna 8-14 mai aduce vești bune pe plan sentimental pentru unele zodii.

BERBEC
Marți, Soarele și Uranus se află în conjuncție în semnul Taurului și s-ar putea să ai câteva surprize financiare. Sâmbătă Venus și Saturn sunt în trigon și te ajută să clarifici niște subiecte sensibile din familie, iar duminică Mercur revine la mersul direct relaxând astfel zona financiară.

TAUR
Conjuncția de marți dintre Soare și Uranus se petrece în propria ta zodie și îți poate schimba perspectiva asupra unui lucru considerat de neschimbat. Trigonul Venus-Saturn de sâmbătă îmbunătățește comunicarea, mai ales cu frații, iar duminica Mercur iese din retrogradare și te poți exprima liber.

GEMENI
Sub influența conjuncției dintre Soare și Uranus care se petrece marți poți avea confirmări subtile prin vise sau trăiri intense. Sâmbătă, când Venus și Saturn se află în trigon vei reuși să îți dezvolți bugetul. Duminică Mercur nu mai este retrograd deci și comunicarea ta devine mai clară și coerentă.

RAC
Conjuncția dintre Soare și Uranus de marți ar putea să bulverseze mediul social și să aducă conflicte între prieteni. Sâmbătă, Venus și Saturn se află în trigon îmbunătățind abilitățile de învățare, iar duminică Mercur revine la mersul direct și ar putea aduce soluțiile potrivite pentru conflictele sociale.

LEU
Săptămâna aduce marți conjuncția dintre Soare și Uranus care ar putea aduce surprize la locul de muncă. Sâmbătă sub influența aspectului dintre Venus și Saturn poți rezolva o serie de datorii, mai ales emoționale, iar duminică când Mercur revine la mersul normal se relaxează domeniul profesional.

FECIOARĂ
Sub influența aspectului de marți dintre Soare și Uranus ai putea primi vești interesante din străinătate. Sâmbătă, Venus și Saturn se află în trigon și te ajută să echilibrezi mediul social și cel relațional, iar duminică Mercur iese din perioada retrogradării ajutându-te să îți reiei studiile sau proiectele amânate.

BALANȚĂ
Conjuncția dintre Soare și Uranus de marți îți poate aduce neplăceri financiare importante. În weekend, sâmbătă – Venus și Saturn se află în trigon și te îndeamnă la o pauză de odihnă, iar Mercur părăsește zona retrogradării duminică și poți găsi soluții potrivite pentru problemele financiare de la începutul săptămânii.

SCORPION
Marți, când Soarele și Uranus se întâlnesc vei experimenta ceva nou alături de partener sau poate chiar vei întâlni pe cineva. Sâmbătă, Venus și Saturn favorizează orice activitate de tip hobby, iar când Mercur revine la mersul direct, duminică, favorizează romantismul și comunicarea în relație.

SĂGETĂTOR
Munca este cuvântul de ordine al săptămânii, iar marți când Soarele și Uranus se întâlnesc ar putea fi modificări importante la modul de lucru. Sâmbătă, Venus și Saturn scad intensitatea conflictelor din familie, iar duminică Mercur revine la mersul normal aducând ordine și claritatea în sarcini.

CAPRICORN
Ai multă energie, mai ales marți când aspectul dintre Soare și Uranus te fac imprevizibil și imprudent. În weekend, trigonul Venus-Saturn de sâmbătă te ajută să comunici mai bine cu partenerul, iar de duminică Mercur iese din retrogradare și te face mai stabil în emoții și sentimente.

VĂRSĂTOR
Conjuncția dintre Soare și Uranus care are loc marți poate fi un bun moment pentru tranzacții impbiliare. Sâmbătă, când Venus și Saturn se află în trigon și aduce beneficii materiale substanțiale, iar pentru că duminică Mercur revine la mersul direct vei simți mai multă stabilitate și siguranță.

PEȘTI
Primești vești bune la începutul săptămânii deoarece Soarele și Uranus se află în conjuncție marți. Sâmbătă, când Venus și Saturn se află în trigon s-ar putea să te îndrăgostești iremediabil, iar Mercur revine la mersul direct de duminică și te ajută să pui în practică ideile din timpul retrogradării.

sursă: observatornews.ro.

 

Comenteaza