HOROSCOP Luni, 26 decembrie. Previziuni pentru a doua zi de Crăciun

HOROSCOP Luni, 26 decembrie. Previziuni pentru a doua zi de Crăciun

În a doua zi de Crăciun, Luna din Vărsător face un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur şi o conjuncţie cu Saturn. Aşadar, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt puse în faţa unei situaţii neaşteptate, care le pune unele piedici.

Dacă ţi-ai propus să pleci pe undeva cu prietenii în a doua zi de Crăciun, ţine cont de faptul că s-ar putea să apară cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau care se dovedesc a fi fost mai mari decât ai sperat. În a doua parte a zilei, se perfectează o conjuncţie între Lună şi Saturn în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce poate conduce la unele sentimente de inadecvare în raport cu cei din anturajul tău. S-ar putea, de exemplu, să crezi că nu poţi ţine pasul cu ei aşa cum ţi-ai fi dorit.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie –Taur

Este posibil să apară azi unele tensiuni între tine şi cineva apropiat din familie, care reprezintă o figură de autoritate în viaţa ta. În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea ca discuţiile în contradictoriu să îl implice pe unul dintre superiori. În a doua jumătate a zilei, conjuncţia Lunii cu Saturn din casa vieţii profesionale arată că ziua continuă în aceeaşi manieră în acest sector. Poate că te loveşti de obstacole când încerci să te apropii de unele obiective sau probabil că simţi că ţi se pun unele piedici în calea unor ţinte pe care vrei să le atingi.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie –Gemeni

În a doua zi de Crăciun, starea ta de spirit are de suferit. Poate că ai acumulat multă oboseală pregătindu-te pentru sărbători sau probabil că reuniunile de familie au scos la suprafaţă un sentiment de nostalgie de care nu ai reuşit să scapi. În a doua parte a zilei, Luna realizează o conjuncţie cu Saturn în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te poate face să te concentrezi în continuare pe partea goală a paharului. Ţine minte însă că, la orice final de an, este important să fii recunoscător(oare) pentru toate cele pe care le-ai realizat pe parsursul lunilor anterioare.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Rac

A doua zi de Crăciun s-ar putea să te surprindă în ipostaza în care îţi faci griji pentru unele planuri făcute cu prietenii sau pentru unele proiecte care par să nu evolueze în direcţia potrivită. În a doua jumătate a zilei, Luna aderă la o conjuncţie cu Saturn în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce ar putea dezvălui adevăratul motiv al acestor probleme. Poate că nu stai prea bine cu resursele în ultima perioadă şi ai amânat momentul unor investiţii necesare. Sau probabil că te aşteptai la un sprijin financiar sau la obţinerea unor profituri care întârzie să apară.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Leu

A doua zi de Crăciun îţi permite să petreci şi mai mult timp alături de cei dragi, dar acest lucru s-ar putea să scoată la iveală şi probleme pe care nu le-ai observat până acum. S-ar putea, de exemplu, să îţi dai seama că au intervenit unele dezechilibre în raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă. În a doua parte a zilei, Luna şi Saturn realizează o conjuncţie în casa parteneriatelor, astfel că s-ar putea să simţi destul de acut apăsarea acestor probleme în relaţia de cuplu. Încearcă să vorbeşti cu persoana iubită despre ele şi ce simţi.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Fecioară

În a doua zi de Crăciun, s-ar putea să te confrunţi cu o stare de oboseală destul de mare. În cazul în care lucrezi astăzi, există riscul să nu dai dovadă de un randament prea bun şi să fii mai predispus(ă) la erori decât de obicei. Aşadar, este important să fii foarte atent(ă) la ceea ce faci. În a doua jumătate a zilei, Luna şi Saturn se întâlnesc în casa sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că trebuie să te îngrijeşti pe tot parcursul zilei. Se vede că te-ai pus pe locul doi şi ai nevoie de odihnă multă.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Balanţă

În a doua zi de Crăciun, este posibil să apară unele tensiuni între tine şi cineva drag, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este greu de spus de la ce anume porneşte totul, dar s-ar putea să aibă legătură cu faptul că nu sunteţi suficient de deschişi cu lucrurile pe care le simţiţi şi de care aveţi nevoie de la celălalt. Luna şi Saturn îşi dau mâna după-amiază în casa iubirii din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să simţi o oarecare distanţă emoţională între tine şi apropiaţi şi în a doua parte a zilei.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Scorpion

A doua zi de Crăciun s-ar putea să vină la pachet şi în cazul tău cu unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă. Cel mai probabil, problemele pleacă de la ceva ce are legătură cu sectorul casnic sau cu cel domestic. În a doua parte a zilei, Luna şi Saturn realizează o conjuncţie în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca problemele să persiste. Ori poate că se rezolvă în mare parte, dar nu se schimbă în mod vizibil atmosfera de acasă. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu torni gaz pe foc azi.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie –Săgetător

În a doua zi de Crăciun, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu în raport cu cineva apropiat în legătură cu unele sarcini profesionale sau cu nişte treburi pe care le aveţi de rezolvat împreună. Încearcă să nu alimentezi un eventual conflict, ci să te bucuri de momentele cu cei dragi, de atmosfera de sărbătoare care persistă şi azi. În a doua parte a zilei, Luna şi Saturn aderă la o conjuncţie în casa comunicării, semn că neînţelegerile s-ar putea să continue şi după-amiază. Ori poate că te simţi descurajat(ă) să mai vorbeşti despre ceea ce crezi şi simţi.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Capricorn

Este important să ai grijă la cheltuieli în a doua zi de Crăciun. S-ar putea ca bugetul tău să nu fie prea mare, mai ales după ultimele achiziţii pentru masa de sărbători sau ca urmare a tuturor cadourilor de Crăciun pe care le-ai făcut. Aşadar, se recomandă prudenţă cu cheltuielile. Conjuncţia Lunii cu Saturn din casa banilor din horoscopul tău general reiterează faptul că eşti destul de strâmtorat(ă). Acum ar fi un moment bun să te concentrezi pe planurile de Anul Nou şi să faci economii atât cât se poate până atunci pentru a nu fi nevoit(ă) să le modifici.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Vărsător

În a doua zi de Crăciun, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu cu unii membri ai familiei. Este greu de spus de la ce anume se trag neînţelegerile, dar este clar că sunt alimentate de diferenţele de personalitate şi/ sau de mentalitate. În a doua parte a zilei, conjuncţia Lunii cu Saturn din semnul naşterii tale dă de înţeles că tu ai cheia rezolvării acestei situaţii conflictuale cu cei dragi. Poate că dacă ai da dovadă de mai multă deschidere, lucrurile ar sta altfel între voi. Aşadar, încearcă să vorbeşti mai mult despre lucrurile pe care le simţi.

HOROSCOP Luni, 26 decembrie – Peşti

În a doua zi de Crăciun, este posibil să afli unele lucruri care te pun pe gânduri sau chiar te îngrijorează, dar se recomandă să nu iei atitudine încă în ceea ce le priveşte. S-ar putea să se mai schimbe în zilele următoare, să se mai aşeze. Conjuncţia Lunii cu Saturn din casa subconştientului îţi conferă dispoziţia necesară pentru reflecţie, dar s-ar putea să te facă să priveşte partea goală a paharului. Nu ai încă niciun motiv întemeiat să te laşi pradă pesimismului ori să crezi că nu se mai poate face nimic. Ţine capul sus şi vei vedea soluţia.

Comenteaza