HOROSCOP de WEEKEND - 9 iunie 2019

HOROSCOP de WEEKEND - 9 iunie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 8-9 iunie 2019.

Berbec

Ai o agenda foarte incarcata weekendul acesta, asa ca nu vei avea timp mai deloc pentru odihna. Abia saptamana viitoare o sa ai timp sa te ocupi si de tine.

Taur

Vei lua parte la multe evenimente si vei intalni multe persoane, unele dragi, altele mai putin. Nu-ti programa nimic pentru duminica seara. Vei fi prea obosit ca sa mai faci ceva.

Gemeni

De ceva timp ai senzatia ca o ruda are ceva cu tine. Nu iti mai raspunde la telefon si nici la mesaje. Weekend-ul asta vrei sa clarifici situatia si-i faci o vizita. Linisteste-te, probabil este vorba de o neintelegere.

Rac

Cineva din familie iti face program in acest weekend, asa ca iti anulezi toate planurile facute cu prietenii. Abia duminica spre seara te mai eliberezi, insa, prea tarziu. Nimeni nu-ti mai raspunde la telefon.

Leu

Aglomeratie, alergatura si bani aruncati pe lucruri de care nici nu stii daca ai nevoie... Asa arata ziua ta de sambata. Duminica te abtii, asa ca stai acasa. Macar ai timp sa te ocupi si de niste treburi gospodaresti.

Fecioara

Weekend-ul acesta ai ceva de umblat, asa ca nu-ti fa alte planuri. Sambata ti-o petreci mai mult pe drumuri, dar duminica ai parte de distractie: cunosti niste persoane care ti se par extrem de amuzante.

Balanta

Cu toate ca nu ai muncit foarte mult in ultimele zile, te simti foarte obosit, asa ca weekend-ul asta il dedici odihnei. Asta pana duminica cand apare ceva neprevazut. Vrei-nu vrei, trebuie sa te ridici din pat...

Scorpion

Ai trecut printr-o perioada mai agitata, dar acum esti relaxat. Tot ce-a fost mai greu a trecut, asa ca meriti si tu un weekend linistit. Asa va fi, mai ales ca ai parte si de o surpriza din partea partenerului de viata.

Sagetator

Zilele acestea o sa fii inconjurat de familie si prieteni si asta te va incarca de energie. Ai ocazia sa intalnesti si persoane pe care nu le-ai mai vazut de multa vreme, asa ca veti avea multe de povestit.

Capricorn

Iti faci planuri de cumparaturi si vrei sa dai o tura prin magazine. Te razgandesti cand vezi cati bani mai ai in cont. Mai bine iesi la o plimbare. Cel putin asa te asiguri ca nu o sa ramai fara bani inainte de salariu.

Varsator

Ai doua zile de weekend si niste bani la dispozitie pe care poti sa-i dai pe ce vrei tu. Totusi, nu-i arunca chiar la intamplare, sa nu regreti ulterior. Consulta-te si cu partenerul de viata.

Pesti

Cineva din familie nu iti da pace pana nu-i promiti ca vei participa la un eveniment anume, asa ca sambata ai deja program. Duminica te ocupi de niste treburi casnice pe care le-ai tot amanat in ultima saptamana.

 

Comenteaza