HOROSCOP de WEEKEND 8 - 9 februarie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 8 - 9 februarie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 8 - 9 februarie 2020.

Berbec

Esti alături de un prieten intr-o problema sentimentala. Chiar daca nu esti cel mai bun la a da sfaturi, incerci, macar, sa-i oferi umarul pentru consolare. 

Taur

Iti incepi weekend-ul cu activitati care cer mult efort si ajungi sa-ti petreci seara recuperandu-ti fortele. Poate ca n-ar strica,zilele astea, sa te ocupi mai mult de sanatatea ta. Odihneste-te!

Gemeni

Vestea aflata astazi te incanta. Daca e adevarat ce ai auzit, inseamna ca a dat norocul peste tine! Totusi, abtine-te sa anunti pe toata lumea. Verifica inca o data informatia…

Rac

Vrei cu orice pret sa te afirmi la locul de munca si investesti totul ca proiectul la care lucrezi acum sa iasa perfect. Uiti ca mai ai si alte obligatii, nu le neglija, mai ales ca e weekend.

Leu

Te trezesti cu gandul sa termini repede toata treaba pe care o ai de facut si apoi sa te relaxezi. Uita aceste ganduri, pentru ca partenerul are alte idei. O sa cam muncesti tot weekend-ul...

Fecioara

Evita drumurile lungi zilele astea, pentru ca s-ar putea sa iti apara ceva probleme legate de sanatate si nu te-ai simti prea bine sa-i incurci pe ceilalti. Dar asta nu inseamna sa nu iesi deloc.

Balanta

Esti obosit si ti-ai dori si tu o zi linistita, dar nu prea ai parte de asa ceva azi. Te asteapta o mulţime de treburi de rezolvat, si pentru job, si pentru casa. Lasa, cel putin ai la dispozitie toata duminica sa te odihnesti!

Scorpion

Din pacate, vestea pe care o primesti iti cam strica planurile pentru acest final de saptamana, dar ai noroc cu un apropiat care vine cu o ideie geniala. Parca pierderea nu mai e atat de mare…

Sagetator

Nu stai prea bine din punct de vedere financiar, dar nici nu ai cum sa eviti unele cheltuieli… Incearca sa dai banii doar pe strictul necesar, nu te lasa atras de imprumuturi pentru ca risti sa te bagi in datorii.

Capricorn

Te trezesti tarziu, dai niste telefoane, iti faci planuri pentru iesiri in oras cu prietenii, dar uiti ca ai de lucru si la proiectul pe care trebuie sa-l predai saptamana viitoare. Poate te pui pe treaba mâine?

Varsator

Glumele nu sunt potrivite chiar in orice situatie, asa ca ai grija, astazi, ce si cand spui. Nu de alta, dar sa nu te trezesti ca jignesti pe cineva cu vreo ironie, fara sa vrei.

Pesti

Pui la cale o calatorie mai speciala si vrei ca totul sa iasa pe placul tau. Poate ar fi bine sa discuti despre asta si cu partenerul, mai ales ca nu iese ieftin deloc...

Comenteaza