HOROSCOP de WEEKEND 6 - 7 mai 2023

HOROSCOP de WEEKEND 6 - 7 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Ai la dispozitie doua zile libere, asa ca fa tot ce poti pentru a te asigura ca in familie este armonie. Cu totii au fost destul de stresati in ultima vreme, iar rolul tau este sa le dai un motiv sa se amuze, tocmai pentru a uita de griji.

Taur

Abia astepti sa ajungi unde ti-ai programat deja, cu cateva zile in urma. Esti bine dispus pentru ca stii ca o sa ai ocazia sa faci ceva ce iti doreai de mai mult timp. Nu va fi un weekend lejer, dimpotriva, insa merita efortul.

Gemeni

Simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata de cuplu, pentru ca in ultima vreme relatia pare ca a intrat intr-o faza de platou. Gandeste-te la ceva care v-ar putea scoate din starea asta, ceva deosebit, iesit din tipare, nu rontaitul unei pungi cu pop-corn intr-o sala de cinematograf... 

Rac

Ai primit o veste foarte buna si asta te face sa te simti "wow", ca si cum ai fi castigat un mare premiu. Nu vei putea sa-ti ascunzi fericirea, se vede pe fata ta. Poate este un moment bun sa sarbatoresti cu prietenii, caci pana la ziua ta mai este ceva timp...

Leu

Vei avea un weekend plin. Sambata iesi undeva, in multime, si intalnesti oameni de tot soiul, de la cei mai simpatici, la cei mai încruntaţi. Important este ca tu te vei distra asa cum nu ai mai facut-o demult. Duminica, odihna.

Fecioara

Simti nevoia sa te apropii de cineva din familie, nu este vorba de partenerul de viata, ci de un copil sau un parinte. Iti vei dedica tot weekend -ul pentru a-i fii alaturi si a-i face pe plac.

Balanta

Sambata nu vei avea parte de o zi prea activa, insa duminica o sa te lasi luat de val si vei fi sufletul unui eveniment. Ai grija, tousi, sa te retragi la timp, altfel risti sa incepi o noua saptamana epuizat.

Scorpion

Esti prima data cand esti pus intr-o situatie cam penibila. De vina este cel drag si o sa fii tentat sa ii reprosezi incontinuu. Si asa se simte vinovat, nu ii face mai mult rau.

Sagetator

Zilele astea realizezi ca niste persoane despre care nu aveai o parere prea buna iti sunt alaturi la nevoie, ceea ce nu poti spune despre cei care ar trebui sa iti fie cu adevarat aproape. Vei invata sa nu mai judeci oamenii dupa aparente.

Capricorn

Prima zi din weekend o sa fii ocupat cu finalizarea unui proiect urgent pentru job. Duminica ti-o sa petreci in cea mai mare parte in natura, cu cei dragi. Nu mai vrei sa auzi de birou, telefon si laptop!

Varsator

Traieste-ti weekend -ul! Uita de griji si incearca sa te relaxezi asa cum iti place tie. Nu uita si de familie, care se simte cam neglijata. Mai ales partenerul simte nevoia sa stea mai mult in preajma ta.

Pesti

Vei avea un week-end solicitant. Anumite treburi pe care le-ai tot amanat iti vor ocupa tot timpul si iti vor stoarce toata energia. Incearca sa te odihnesti macar duminica seara.

Comenteaza