HOROSCOP de WEEKEND 6 - 7 aprilie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 6 - 7 aprilie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 6 - 7 aprilie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 6 - 7 aprilie 2019.

Berbec

Ti-ai facut program cu partenerul, dar un telefon primit de dimineata va intarzie plecarea. Asta-i incurca putin pe prietenii care merg cu voi, dar, in final, totul se termina cu voie buna si distractie. Duminica dormi pana la pranz.

Taur

Sambata vei avea de facut niste drumuri, dar termini repede tot ce ai de facut pentru ca nu vrei sa intarzii la intalnirea cu persoana iubita. Este un moment important pentru voi si i-ai pregatit o mare surpriza.

Gemeni

Sfarsitul de saptamana te prinde cam stresat. Gasesti un motiv de enervare in tot ceea ce se intampla in jurul tau. Relaxeaza-te si incearca sa scapi de starea in care te afli pentru ca te poate imbolnavi.

Rac

Parca ai chef de leneveala, weekend-ul asta, si partea buna e ca iti si permiti. Tocmai ai terminat tot ce aveai de facut, deci nimeni si nimic nu te poate obliga sa te ridici din pat doua zile. Oare chiar asta iti si doresti?

Leu

Te simti ca un supererou. Asta pentru ca ti-a reusit ceva ce parea imposibil. Duminica o sa sarbatoresti aceasta izbanda alaturi de cei dragi tie. Nu-i uita nici pe cei care au facut posibila victoria ta.

Fecioara

Sambata dimineata te cauta un coleg si te roaga sa muncesti in locul lui cateva ore. Esti constient ca asta insemna sa renunti la o buna parte din weekend. Accepti, dar doar in anumite conditii. Ai tu planurile tale...

Balanta

De data asta nu te lasi! Astepti de multa vreme un moment prielnic ca sa faci ceva anume si se pare ca acum a sosit. Indiferent de parerea celorlalti, tu te-ai decis. In weekend-ul asta vei merge pana la capat!

Scorpion

Un prieten te anunta ca vine la tine zilele astea. Vizita asta te incurca putin, dar nu spui nimic. Este o persoana mai speciala, la care tii mult. Reusesti sa te odihnesti abia duminica spre seara. 

Sagetator

Chiar daca e weekend, trezeste-te de dimineata daca nu vrei sa fi nevoit sa renunti la ceva din program. Duminica seara ai timp sa te ocupi si de niste treburi mai casnice. Cere ajutorul cuiva din familie daca vrei sa termini tot ce ai de facut.

Capricorn

Te distrezi excelent in compania unor prieteni, dar nu uita de persoana iubita. Nici tie nu ti-ar placea sa te trezesti intr-un grup de persoane, iar partenerul sa te ignore complet tot weekend-ul...

Varsator

Ai ocazia sa cunosti pe cineva de care ai tot auzit vorbindu-se, dar nu v-ati si intalnit. Chiar daca nu te asteptai, vei constata ca aveti foarte multe in comun, asa ca subiectele de conversatie nu vor fi deloc o problema.

Pesti

Stii că urmeaza sa iei parte la un mare eveniment. Cineva din familie sau din grupul de prieteni se pregateste de nunta sau de botez. Va fi destul de obositor. Vei avea de umblat prin magazine dupa haine si cadouri.

Comenteaza