HOROSCOP de WEEKEND 30 septembrie - 1 octombrie 2023

HOROSCOP de WEEKEND  30 septembrie - 1 octombrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Sambata esti invitat la un eveniment. Prietenii sunt langa tine si o sa petreci cu ei momente deosebite. Este posibil sa ajungi si intr-un loc special pentru tine. Ai grija la excese.

Taur

Faci un calcul rapid si vezi ca stai mai bine cu banii, asa ca weekend-ul asta iti permiti sa faci ceea ce ti-ai dorit de multa vreme. Totusi, ai grija pana unde mergi cu cheltuiala. S-ar putea sa ajungi iar in impas.

Gemeni

Ai o multime de idei pentru acest weekend, dar ceva probleme aparute pe neasteptate te impiedica sa le pui imediat in practica. Rezolva totul sambata, macar duminica sa faci ce aveai de gand...

Rac

Te gandesti la o mica escapada-surpriza, ai gasit locul perfect, dar nu esti sigur daca este si pe placul partenerului de viata. Poti sa-ti faci bagajele linistit, cel drag va fi incantat.

Leu

De data asta, weekend-ul te prinde intr-o deplasare pentru job. Daca stii cum sa-ti organizezi timpul, poate iesi chiar foarte bine. Nu te sfii sa imbini utilul cu placutul.

Fecioara

Ai putea sa fi mai atent si la dorintele celorlalti, mai ales ca este weekend si ai doua zile libere la dispozitie. Vei vedea ca te vei distra de minune acolo unde veti merge.

Balanta

Sambata nu se va intampla nimic din ceea ce te asteptai, asa ca pana la urma o sa ajungi sa te plictisesti asteptand. Duminica se schimba situatia si o sa ai parte de actiune toata ziua.

Scorpion

Ai un program strict pentru aceste doua zile. Cei apropiati nu sunt foarte incantati de ceea ce trebuie sa faca, dar ti-au promis ca te vor insoti oriunde te-ai duce. Fii mai intelegator, e weekend...

Sagetator

Accepti o invitatie care te incanta, dar dupa ce stai mai bine sa analizezi, incepi sa-ti pui cateva semne de intrebare. Nu te mai framanta, daca ai indoieli, mai bine renunta.

Capricorn

Sambata o pastrezi pentru odihna. Ai chef sa stai in pat si sa lenevesti. Duminica nu ti-o petreci deloc pe acasa. Ai de facut cateva drumuri care iti vor ocupa toata ziua. Te bucuri ca rezolvi ceea ce ai de rezolvat.

Varsator

Va fi un weekend plin. Primesti vizita unor prieteni veniti de departe pe care nu i-ai vazut de mult timp. Nu va ajung doua zile pentru cate aveti sa va povestiti...

Pesti

Treci printr-o perioada buna. Parca esti intr-un basm. Tot ce iti doresti se intampla: prietenii te inconjoara si distractia e maxima, dar ... parca ai nevoie si de cateva clipe de liniste.

Comenteaza