HOROSCOP de WEEKEND 26 - 27 iunie 2021

HOROSCOP de WEEKEND 26 - 27 iunie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Te simti obosit, desi nu poti spune ca ai muncit foarte mult in ultimele zile. Recunoaste, e vorba mai mult de o forma de lene pe care iti place, cateodata, sa o savurezi. Deci, e clar, weekend -ul asta, cat mai multa odihna!

Taur

Iti faci planuri, cauti informatii, te interesezi... Cam cu asta iti vei ocupa o parte din  weekend. Nu mai ai rabdare deloc, visezi doar la concediu si nimic altceva nu te mai intereseaza. Duminica, o sa primesti un telefon care te va ajuta sa te mobilizezi si sa iti vezi de treaba.

Gemeni

A trecut perioada agitata si acum esti foarte relaxat, de fapt te simti chiar bine din toate punctele de vedere. Totul iti merge bine. Partenerul de viata iti face pe plac, iar banii nu iti lipsesc. Weekend placut!

Rac

Ai reusit, in ultimele luni, sa strangi ceva bani. Acum te gandesti pe ce sa-i "strici". Stai si judeca de doua ori inaine sa-i dai pe nimicuri. Noroc cu partenerul de viata care e mai strangator. Cu toate ca te sustine in tot ce faci, de data asta va spune "Stop!".

Leu

Nu ai chef de nimic si nimeni nu te poate scoate din aceasta stare. Stai linistit pentru ca o sa primesti o veste buna legata de situatia financiara si asta te face sa nu mai te simti atat de rau.

Fecioara

O sa rezolvi cateva din "misterele"" care iti dadeau bataie de cap si o sa te simti mai linistit. Sambata seara nu te va prinde acasa, insa duminica, canapeaua si telecomanda par ati fi cele mai bune prietene. Ridica-te din fata televizorului, nu lasa toata ziua sa se duca asa!

Balanta

Zilele acestea o sa fii inconjurat de prieteni si o sa te simti chiar in largul tau. O sa te intalnesti cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme si o sa va amintiti momente placute din copilarie.

Scorpion

Abia ai asteptat weekend -ul si acum incerci sa profiti cat poti de mult de el. O sa te relaxezi, o sa razi mult, o sa stai de vorba... Cam asta se intampla cand te intalnesti cu cei mai buni prieteni.

Sagetator

Astepti niste persoane din familie in vizita sau te duci tu la ei. Important e ca ai sa le dai o veste importanta si ai foarte mari emotii. Viata de cuplu avanseaza chiar asa cum ai visat. Acum, mai mult ca oricand, realizezi ce familie minunata ai!

Capricorn

Prietenii iti sunt inca o data alaturi si nu te lasa singur deloc. O sa ai parte de o surpriza foarte frumoasa din partea familiei, poate un cadou. Si partenerul de viata iti pregateste o surpriza. Weekend -ul asta vei fi foarte rasfatat. Hmm, oare de ce?

Varsator

Esti de acord cu ideile partenerului de viata, insa nu vrei sa-i dai dreptate si il tot contrazici. Cand observi ca ai cam sarit calul, regreti si iti ceri scuze. Dupa ce trec momentele de tensiune, te relaxezi si o sa petreci tot weekend -ul alaturi de cel drag.

Pesti

Schimbarile din jurul tau te-au cam dat peste cap, desi nu te-au afectat pe tine direct. Cel putin doua zile nu o sa intelegi nimic si vei fi aiurit. Incearca sa iesi din rutina, acorda-ti mai multa atentie!

 

 

Comenteaza