HOROSCOP de WEEKEND 20 - 21 martie 2021

HOROSCOP de WEEKEND 20 - 21 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

HOROSCOP de WEEKEND  - Berbec

Foloseste-te de timpul liber pe care il ai la dispozitie si incearca sa faci mai multa miscare. Mergi in parc sau iesi undeva in afara orasului. O astfel de aventura ar prinde bine si relatiei personale.

HOROSCOP de WEEKEND  - Taur

Dupa o saptamana de munca, singurul lucru pe care il vrei este sa te odihnesti, insa planurile iti sunt date peste cap de partenerul de viata care vrea sa te scoata in oras.

HOROSCOP de WEEKEND  - Gemeni

Ai grija ce spui si ce faci in aceasta perioada pentru ca un pas gresit poate strica mult in relatia personala. Nu mai aveti rabdare sa va ascultati unul pe celalalt. Ai doua zile libere, asa ca fa ceva.

HOROSCOP de WEEKEND  - Rac

Ai treaba zilele astea. Poate fi unul dintre cele mai ocupate weekend-uri din acest an. Chiar daca va fi multa oboseala si agitatie, la final te vei bucura ca ai reusit sa scapi de niste griji.

HOROSCOP de WEEKEND  - Leu

Vroiai cu tot dinadinsul sa pleci intr-o drumetie, insa, din pacate, o situatie neprevazuta iti modifica total planurile. Din fericire, prietenii te inteleg si amana iesirea!

HOROSCOP de WEEKEND  - Fecioara

Vrei sa te odihnesti weekend-ul asta. Ai muncit mult si acum este cazul sa recuperezi somnul pierdut. Inchizi telefonul, tragi draperiile si te bagi in pat. Totusi, linistea nu tine mult - te trezesti cu un musafir-surpriza.

HOROSCOP de WEEKEND  - Balanta

Ai nevoie de o mica escapada, iar programul iti permite sa faci asta exact acum. Pregateste-te sa pleci de acasa pentru doua zile.

HOROSCOP de WEEKEND  - Scorpion

Weekend-ul acestea vei sta mai mult in familie si te vei ocupa de treburi casnice. Sambata seara cineva iti face o surpriza si te viziteaza. E vorba de o persoana foarte draga.

HOROSCOP de WEEKEND  - Sagetator

Ia o pauza de la tot ceea ce faci tu de obicei. Tocmai pentru asta exista doua zile libere: chiar daca nu ai nimic de facut, sa poti sa stai pur si simplu sa lenevesti.

HOROSCOP de WEEKEND  - Capricorn

Incepi weekend-ul cu o veste buna venita din partea cuiva din familie. Este posibil sa obtii ceva ce astepti de multa vreme. Aproape ca sari in sus de fericire.

HOROSCOP de WEEKEND - Varsator

Sambata niste prieteni te roaga sa-i ajuti cu ceva. Aveai alt program, dar nu-i refuzi. Nu-ti va parea rau. Pe langa munca, ai avut parte si de multa distractie.

HOROSCOP de WEEKEND  - Pesti

Ai grija, weekend-ul asta nu exagera cu activitatile sportive! Saptamana viitoare ai multa treaba si nu ai timp sa mergi pe la masaje de recuperare. Asa se intampla daca stai toata ziua la birou si faci miscare doar de cateva ori pe an...

 

Comenteaza