HOROSCOP 21 iulie 2019

HOROSCOP  21 iulie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 20 - 21 iulie 2019.

Berbec

Ai atatea planuri in gand pentru zilele astea, dar stii ca nu poti sa le faci pe toate. Discuta si cu partenerul si alegeti cea mai potrivita varianta. Indiferent ce veti decide, va iesi minunat.

Taur

Vei avea parte de un weekend pe care il vei tine minte toata viata, asta pentru ca, fie te vei indragosti, fie vei pleca intr-o excursie la care visezi de ani de zile, fie vei primi o veste care iti poate afecta viitorul.

Gemeni

Primesti o suma de bani. Poate fi vorba despre o prima sau despre o suma pe care ai imprumutat-o acum ceva timp. Te bucuri ca in acest fel o sa iti poti permite sa achizitionezi ce vrei.

Rac

Vei avea parte de o surpriza placuta, dar nu sambata, ci duminica. Pana atunci, nimic nu-ti va da de banuit ca partenerul s-ar fi putut gandi la asa ceva.

Leu

In general te simti bine, insa ai grija la ceea ce iti poate afecta starea de sanatate. Fii foarte atent la ce mananci si ce bei in aceste zile. Nu uita, trebuie sa suni pe cineva...

Fecioara

Nu ai programat nimic special pentru acest sfarsit de saptamana. Vrei sa iti petreci timpul liber in cea mai mare parte, in familie. Vei constata ca atmosfera de acasa nu poate fi comparata cu nimic.

Balanta

Primesti o suma de bani. Poate fi vorba despre o prima sau despre o suma pe care ai imprumutat-o acum ceva timp. Te bucuri ca in acest fel o sa iti poti permite sa achizitionezi ce vrei.

Scorpion

Se fac cateva modificari in casa si tu esti cel cu ideile. De mult timp simteai nevoia de o modificare si acum ai ocazia sa o faci. Totusi, oricat te straduiesti, nu-i poti multumi pe toti.

Sagetator

Daca nu iti este ceva pe plac, nu ezita, spune. Cei din jurul tau nu au cum sa ghiceasca ceea ce te nemultumeste. Chiar daca uneori ai impresia ca nu e asa, parerea ta conteaza!

Capricorn

Cafeaua de dimineata se va prelungi pana tarziu sambata, cand, un telefon venit din partea unui prieten te va trezi din moleseala. Duminica ti-o vei petrece insotindu-ti partenerul la cumparaturi. Nu ai de ales, vrea neaparat sfatul tau.

Varsator

Nu reusesti sa te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut pentru ca partenerul de viata incearca sa te convinga sa il insotesti undeva. Poate ar fi cazul sa lasi totul deoparte si sa traiesti clipa.

Pesti

Lasa-i pe cei care iti cunosc preferintele si gusturile sa se ocupe de organizarea evenimentului care va avea loc in acest weekend. Tu fa ce ai de facut, pentru ca mai ai de muncit cateva ore la ceva ce trebuia sa fie gata.

 

 

Comenteaza