HOROSCOP de WEEKEND 16 - 17 noiembrie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 16 - 17 noiembrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 16 - 17 noiembrie 2019.

Berbec

Weekend-ul acesta va fi exact cum iti place. O sa te simti foarte bine in compania celor la care tii. Sambata trece foarte repede, iar duminica seara vei realiza ca nici nu ai avut timp sa te odihnesti si urmeaza o noua saptamana.

Taur

Sambata dimineata esti putin agitat din cauza unor vesti primite de la o ruda. Ar trebui sa actionezi imediat, dar, pe de alta parte, nu vrei sa strici planurile facute cu familia pentru acest weekend. Consulta-te si cu partenerul de viata.

Gemeni

Sambata s-ar putea sa ai o discutie cu cineva din familie care nu si-a respectat o promisiune. Te incapatanezi sa-ti impui regulile, dar fara efect. Duminica ar trebui sa faci o deplasare lunga in afara orasului. Daca nu e ceva urgent, mai bine amana pe alta data.

Rac

Esti in forma buna si ai chef sa stai in preajma prietenilor, mai ales ca nu i-ai mai vazut de mult. In ultima perioada ai fost cam ocupat si zilele astea vrei sa-ti iei revansa. Duminica e posibil sa primesti niste musafiri-surpriza.

Leu

Sambata trebuie sa te ocupi de ceva ce te-a rugat o ruda si reusesti sa-ti rezolvi si tie niste probleme mai vechi. Nu ignora sfatul primit de la cineva apropiat. Peste cateva zile vei constata ca a avut intuitie buna.

Fecioara

Chiar daca este weekend vei fi nevoit sa-ti sacrifici cateva ore cu munca de birou. Nu iti convine ca trebuie sa faci asta in timpul tau liber, dar ai ramas in urma cu ceva. Mai dificil va fi sa explici familiei de ce stai departe de ei tocmai acum.

Balanta

In sfarsit weekend! L-ai asteptat si a venit. Acum ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus inca de acum cateva saptamani. Daca totul merge conform planului, poti spune ca luni ca ai avut parte de doua zile perfecte.

Scorpion

Iti faci prea multe griji pentru un apropiat, in timp ce el pare indiferent fata de ceea ce i se intampla. Nu mai sta pe ganduri! Detaseaza-te cat mai repede de acest om, pentru ca relatia cu el nu iti face bine.

Sagetator

Weekend-ul acesta va fi sub semnul banilor pentru tine. Fie ca vrei sa-ti achizitionezi ceva important, fie ca te pregatesti sa iti deschizi propria afacere, nu mai contenesti cu calculele. Poate ai timp, duminica, si de ce te-a rugat partenerul sa faci...

Capricorn

Nimic deosebit sambata pana la pranz, cand, un telefon venit din partea unei rude, te va pune in alerta. Pana spre seara se va dovedi a fi o alarma falsa. Duminica vrei sa te odihnesti, asa ca nu prea sunt sanse sa pleci de acasa.

Varsator

Vei avea parte de un weekend destul de agitat. Vrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite, dar pentru asta vei avea de alergat cateva ore bune. Niciun efort nu e prea mare cand vrei sa-l vezi pe cel iubit ca e fericit. Si asa va fi.

Pesti

Sambata dimineata s-ar putea sa ai o discutie cu o persoana legat de niste bani sau ceva bunuri. Nu va fi usor sa ajungeti la un consens. Duminica pana la pranz vei avea treaba prin casa, dar seara vei avea ocazia sa te relaxezi.

 

Comenteaza