HOROSCOP de WEEKEND 16 - 17 ianuarie 2021

HOROSCOP de WEEKEND 16 - 17 ianuarie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest sfarşit de săptămână.

Berbec

Ai in fata doua zile libere si crezi ca o sa reusesti sa faci doar ce vrei tu. Nu va fi chiar asa de simplu pentru ca cineva iti incurca planurile. Asta e, va trebui sa faci niste schimbari. 

Taur

Se anunta un weekend plin. Chiar daca la inceput nu pare mare lucru, ceea ce urmeaza sa se intample te epuizeaza destul de rapid. Incearca sa te odihnesti macar, de duminica cateva ore.

Gemeni

Prima zi de weekend va fi destul de agitată. Nişte discuţii mai vechi din familie revin în prim-plan şi atmosfera se încinge uşor. Chiar dacă asta îţi va strica sâmbăta, cel puţin lucrurile se vor lamuri. Duminică faci doar ce-ţi place.

Rac

Azi ai chef sa lenevesti. Iti permiti sa dormi cat vrei, pentru ca ai terminat tot ce aveai de facut. Nimeni si nimic nu te poate obliga sa te ridici din pat. Oare?

Leu

Daca sambata nu prea vei avea parte de momente iesite din comun, duminica vei fi luat prin surprindere de o intamplare. Vei fi uimit de reactia unor persoane din anturaj. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva.

Fecioara

In sfarsit doua zile libere. Ai scapat de munca si de stres si vrei sa te relaxezi departe de orice ti-ar aminti de job. Te decizi sa pleci cat mai departe de aglomeratia din oras.

Balanta

Esti obosit si vrei sa stai acasa zilele astea, dar partenerul ti-a facut deja program si nu accepta un refuz. Chiar daca la inceput te pornesti greu, in final nu vei regreta deloc. 

Scorpion

Fii atent la cheltuielile pe care le faci zilele astea, altfel poti ajunge sa fi nevoit sa ceri bani cu imprumut. Incearca sa faci putina economie, ia-ti doar strictul necesar.

Sagetator

Daca de obicei esti plin de energie, acum ti-e mai greu sa renunti la a mai sta in pat dimineata o vreme. Nu trebuie sa te grabesti, ai la dispozitie tot weekendul. Oricum, de mult nu ai mai petrecut doua zile doar lenevind.

Capricorn

Tot weekendul vei stramba din nas. Din pacate, cel putin sambata, programul tau va fi la cheremul cuiva cu care nu te prea intelegi... Daca nu vrei sa strici totul va trebui sa faci un compromis.

Varsator

Nu mai ai rabdare. Abia astepti sa ajungi unde ti-ai programat in urma cu cateva zile. Esti bine dispus pentru ca stii ca o sa ai ocazia sa faci ceva ce iti doreai de mult. Nu va fi un weekend usor, dimpotriva, dar merita efortul.

Pesti

Sambata ai parte de multa agitatie, insa profita de duminica pentru ca va fi linistita. Incearca sa te relaxezi, sa te rasfeti. Nu accepta sa faci nimic din ceea ce nu iti place.

 

Comenteaza