HOROSCOP de WEEKEND 13 - 14 martie 2021

HOROSCOP de WEEKEND 13 - 14 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

E o perioada destul de agitata pentru tine, esti stresat pentru ca stii ca multa lume are asteptari de la tine. Inainte sa reactionezi, gandeste-te serios la ceea ce vrei sa spui si incearca sa nu ranesti sentimentele nimanui.

Taur

Ai multe lucruri programate pentru zilele astea, asa ca trezeste-te de dimineata, daca nu vrei sa te intinzi cu munca pana in noapte. Nu te-ai ocupat de activitatile casnice si acum te-ai aglomerat. Poate te ajuta si familia.

Gemeni

Primesti un cadou care te emotioneaza peste masura. Nu te poti concentra la nimic altceva. Nici macar partenerul de viata nu reuseste sa iti distraga atentia.

Rac

Sambata nu vei avea parte de momente iesite din comun, insa ziua urmatoare o sa fi luat prin surprindere de mai multe evenimente. Vei avea parte de o zi speciala, chiar daca nu te astepti.

Leu

Un weekend interesant datorita unui apropiat care te anunta ca ceva ce asteptai de multa vreme va avea loc mult mai repede decat credeai. Sambata, toata ziua ti-o vei dedica acestui aspect si nu o sa iti stea mintea in alta parte.

Fecioara

Lucrurile nu stau exact asa cum credeai in privinta relatiei cu partenerul de viata. Intampini cateva probleme, insa nu din vina sa, ci din a ta pentru ca nu ai fost atent cand ti-a povestit problemele sale.

Balanta

Daca te gandesti sa incepi o afacere, asigura-te ca nu esti singurul care isi doreste asta. In cazul in care ceilalti nu isi arata interesul, risti sa te trezesti intr-o situatie neplacuta.

Scorpion

Va fi un weekend in urma caruia te vei simti mai obosit decat in zile normale de lucru. Noroc ca vei avea timp sa te odihnesti duminica seara, ca sa nu te simti somnoros saptamana viitoare.

Sagetator

Ai lasat totul deoparte si te ocupi de ceva ce tine de locul de munca. Esti nemultumit pentru ca ai fi vrut sa faci cu totul altceva acum. N-ai incotro! Altfel, iti pui in pericol postul si nu iti permiti chiar acum asa ceva.

Capricorn

Nu uita sa faci ceea ce ai promis unei rude. In caz contrar, o sa nemultumesti pe cineva care chiar nu merita. Oricat de multa treaba ai avea, incearca sa gasesti o fereastra pentru a te ocupa de asta.

Varsator

In sfarsit ajungi sa faci ceva ce trebuia finalizat in urma cu mult timp. Toti cei din jur te-au incurajat sa faci asta, insa ai tot amanat. Acum trebuie sa se intample.

Pesti

Lasa deoparte grijile materiale si incearca sa te concentrezi asupra sufletului. Fii mai apropiat de familie pentru a nu ajunge sa regreti mai tarziu ca ai pierdut aceste clipe.

Comenteaza