HOROSCOP de WEEKEND 11 - 12 februarie 2023

HOROSCOP de WEEKEND 11 - 12 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Te simţi în formă şi eşti în centrul atenţiei în acest weekend. Fără să vrei, joci un rol principal în menţinerea bunei dispoziţii. Optimismul tău e molipsitor şi totul merge de minune în grupul în mijlocul căruia îţi petreci aceste zile.

Taur

Sâmbăta ţi-o petreci cu partenerul de viaţă, undeva, doar în doi, aşa cum nu aţi mai ieşit demult. Duminică trebuie să faci un drum departe de casă, aşa că seara te vei întoarce târziu şi obosit.

Gemeni

Ar fi bine să-ţi faci putin timp si pentru tine zilele acestea! Măcar în weekend încearcă să mănânci mai sănătos, să te odihneşti mai mult, dar să faci și miscare.

Rac

Prima zi de weekend va fi destul de agitată. Nişte discuţii mai vechi din familie revin în prim-plan şi atmosfera se încinge uşor. Chiar dacă asta îţi va strica sâmbăta, cel puţin lucrurile se vor lamuri. 

Leu

Ţi-ai făcut planuri mari pentru acest weekend, dar nu spera să le poţi pune şi în aplicare pe toate. Sâmbătă apare ceva neprogramat şi vei fi pe drumuri toată ziua. Abia duminică vei mai avea puţin timp şi pentru tine.

Fecioara

Dacă stai să te gândeşti, a trecut ceva timp de când nu ai mai petrecut un weekend întreg cu prietenii. Vezi pe cine prinzi liber zilele astea, poate organizaţi o ieşire undeva, ca pe vremuri...

Balanta

Te sfătuieşti cu partenerul de viaţă despre cum ar trebui sa decurgă un eveniment pe care trebuie să-l organizaţi, dar nu puteţi ajunge nicicum la un punct comun. Împărţiţi sarcinile - unul cu ideile, celălalt cu punerea lor în practică...

Scorpion

E weekend, de ce vrei să munceşti chiar şi acum? Eşti obosit şi ar trebui să te ocupi doar de lucruri uşoare, care să te relaxeze. E chiar aşa de greu să-ţi iei o zi-două de pauză totală?

Sagetator

De data asta ai parte de un weekend liniştit în familie. Să nu ai impresia că te vei plictisi, mereu se găseşte ceva de făcut. Chiar şi să stai degeaba poate fi, uneori, o idee extrem de atragătoare.

Capricorn

Zilele acestea te ocupi de tot felul de îndeletniciri casnice. Asta nu-ţi face neapărat plăcere, dar anumite lucruri se cereau de ceva timp rezolvate. Duminică, acceptă invitaţia unui cunoscut, vei vedea că a meritat!

Varsator

Ai multe de făcut în aceste zile. Ţi-e plină agenda de activităţi care mai de care mai interesante, aşa că, cel puţin sâmbătă, nu vei avea nicio clipă de linişte. Dacă te mişti repede, duminică îţi vei permite să te odihneşti.

Pesti

O veste primită recent îţi strică toată buna-dispoziţie. Nu sta singur să-ti plângi de milă, sună-ţi prietenii pentru că ei sigur vor reuşi să te scoată din această stare: în doar câteva ore îţi vor readuce zâmbetul pe chip.

Comenteaza