Horoscop chinezesc weekend 29-30 iulie 2023: Zodiile cărora le va surâde în plan sentimental

Horoscop chinezesc weekend 29-30 iulie 2023: Zodiile cărora le va surâde în plan sentimental
| Foto: stirilekanald.ro

Află ce îți pregătesc astrele în weekendul 29-30 iulie 2023, în cadrul horoscopului chinezesc pentru Anul Iepurelui de Apă.

Șobolan
Șobolanii își vor îndrepta atenția weekendul acesta către partenerul de cuplu, pe care l-au neglijat în ultima vreme, preocupați fiind de ascensiunea și succesul în plan profesional.  Armonia se va reinstala în viața personală a acestor nativi ai zodiacului chinezesc.  

Bivol
Ai încredere în intuiția ta, schimbarea nu poate fi evitată! Acesta este sfatul astrologilor pentru nativii Bivol ai zodiacului chinezesc care au de luat o decizie importantă în weekendul 29-30 iulie, decizie de care va depinde viitorul lor. 

Tigru
Concentrați-vă atenția asupra proiectelor și obiectivelor personale și nu vă lăsați distrași de probleme și conflicte care nu vă aparțin! Tigrii au șanse mari să obțină rezultate concrete la sfârșit de săptămână.

Iepure
Horoscopul chinezesc dezvăluie previziuni astrale favorabile pe casa a V-a astrologică și anume casa iubirii și a relațiilor sentimentale. A sosit vremea ca Iepurii singuri să se așeze la casa lor. Cea mai bună compatibilitate ar fi cu un reprezentant al zodiei Bivol sau Șarpe. 

Dragon
Nativii Dragon ai zodiacului chinezesc vor simți zilele acestea gustul amar al dezamăgirii! Un partener de afaceri sau o persoană în care aveați mare încredere a luat niște decizii în defavoarea voastră, de care veți afla abia acum! Se anunță un weekend extrem de tensionat, la sfârșitul căruia veți avea de luat o decizie grea! 

Șarpe
Horoscopul chinezesc dezvăluie previziuni astrale favorabile pentru nativii zodiei Șarpe care-și vor face noi cunoștințe și vor pune bazele dezvoltării unor proiecte interesante și benefice pe termen lung.

Cal
Renunță la grijile și preocupările referitoare la ceea ce cred ceilalți despre acțiunile tale și fă pasul pe care simți că trebuie să-l faci, acesta este sfatul astrologilor pentru nativii Cal ai zodiacului chinezesc care au de luat o decizie importantă la sfârșit de săptămână. 

Capră
Nu face promisiuni decât dacă ești pregătit să te ții de cuvânt, asta îi sfătuiesc astrologii pe reprezentanții zodiei Capră care vor fi puși într-o situație delicată la final de săptămână. S-ar putea ca o persoană apropiată să vă ceară mai mult decât puteți oferi. 

Maimuță
Se anunță un weekend plin pentru nativii zodiei Maimuță care vor participa la evenimente sau vor organiza o mică reuniune zilele acestea. O persoană interesantă le va atrage atenția nativilor singuri, iar norocul le va surâde în plan sentimental. 

Cocoș 
Este important să fii direct și să înveți să spui nu, asta îi sfătuiesc astrologii pe nativii zodie Cocoș care riscă să fie atrași într-o capcană weekendul acesta. Nu luați decizii și nu vă asumați responsabilități în necunoștință de cauză! 

Câine
Câinii vor începe weekendul 29-30 iulie cu o stare de nervozitate și nemulțumire față de acțiunile partenerului de cuplu. Sfatul astrologilor este să purtați o discuție cu acesta și să îi spuneți ceea ce vă deranjează. Cu mut calm și înțelepciune veți putea schimba lucrurile în bine. 

Mistreț 
Un eveniment neașteptat ar putea tulbura în weekend echilibrul nativilor din zodia Mistreț. Nu te pierde cu firea, nimic rău nu se poate întâmpla atâta vreme cât rămâi stăpân pe situație, spun astrologii! 

sursă: știrilekanald.ro.

Comenteaza