HOROSCOP 9 octombrie 2018

HOROSCOP 9 octombrie 2018

HOROSCOP 9 octombrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 9 octombrie 2018.

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Berbec

Esti foarte activ astazi. De dimineata esti pus pe fapte mari si iti asumi o serie de riscuri pentru a rezolva niste probleme legate de casa. Te poti baza pe sustinerea partenerului de viata.

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Taur

Vei avea mult de munca, zilele astea, si vei fi mai mult plecat decat acasa. Totusi, nu te plangi pentru ca ai parte de niste colegisimpatici. Macar trece timpul mai usor...

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Gemeni

Nu-i lasa pe altii sa te influenteze cand vine vorba de niste alegeri strict personale, decat daca stii ca iti vor binele. Pe de alta parte, nu te lasa prins nici in plasa comoditatii si, astfel, sa refuzi sa actionezi.

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Rac

Astazi iti pui toata energia in ceea ce se va intampla mai pe seara si nimic altceva nu te mai intereseaza. Incearca, totusi, sa ramai conectat la ce se intampla in jur pentru ca s-ar putea sa-ti scape ceva important.

 

 HOROSCOP  9 octombrie 2018 – Leu

Esti constient ca ai nevoie de o schimbare, insa nici tu nu stii incotro sa o apuci in acest moment. Ia-ti cateva zile libere, inchideti telefonul si du-te undeva departe. S-ar putea sa vezi mai limpede lucrurile din afara.

 

HOROSCOP 9 octombrie – Fecioara

Nu este o zi prea buna pentru intalniri cu prietenii si nici pentru afaceri. Orice faci se pare ca astazi nu reusesti sa comunici exact ceea ce iti doresti. Pe plan sentimental, insa, lucrurile merg din ce in ce mai bine.

 

HOROSCOP 9 octombrie - Balanta

Ar putea fi una dintre cele mai bune zile ale saptamanii: vei avea ocazia sa faci numai ce iti place. Totusi, ai grija sa nu exagerezi cu nimic, ţine cont de problemele de sanatate, sa nu se agraveze.

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Scorpion

Ceea ce afli la inceputul zilei te va preocupa pana spre seara. E vorba de o problema careia trebuie sa-i gasesti repede solutia si nu stii de unde sa incepi. Ajutorul vine din partea cui nici nu te-ai fi asteptat.

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Sagetator

Telefoanele suna, mail-urile curg, seful te chema la o sedinta... N-ai ce face, asta este situatia. Nu dispera, in cateva ore scapi. Problema e ca ajungi acasa epuizat si partenerul te astepta sa-l ajuti cu ceva.

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 – Capricorn

Ceva ce ai de terminat urgent la birou iti pune in pericol planurile facute pentru seara alaturi de partenerul de viata. Roaga pe cineva sa te ajute, altfel nu ai nicio sansa sa termini totul la timp.

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Varsator

Incearca sa fi mai atent la cei din jur. Cineva ar putea sa iti faca o supriza neplacuta. Pe de alta parte, astazi reusesti sa faci fata cu brio provocarilor, si din punct de vedere intelectual, si emotional.

 

HOROSCOP 9 octombrie 2018 - Pesti

Primesti o veste buna si asta te face sa fii ceva mai activ decat de obicei si mai vesel. Seara ti-o petreci cu prietenii si iti descoperi un nou hobby. Ai grija, nu este ieftin deloc!

Comenteaza