HOROSCOP 9 noiembrie 2018

HOROSCOP 9 noiembrie 2018

HOROSCOP 9 noiembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 9 noiembrie 2018.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Berbec

O zi plina de calm. Ar fi indicat sa profiti de aceste clipe, mai ales daca inca nu ai niciun program. Odihneste-te sau, pur si simplu, stai si mediteaza. Prinde bine sa te gandesti, din cand in cand, doar la ale tale.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Taur

Esti obosit si astepti cu nerabdare weekendul. E vorba doar de cateva ore. Aduna-ti toata energia de care mai dispui si termina ce ai de facut la job. Termenul limita e destul de aproape.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Gemeni

Nu te sfii sa fii putin mai egoist. Mereu te gandesti la ceilalti. Poate ar fi momentul sa pui binele tau inainte, macar pentru o zi. Asteapta-te la reactii de uimire din partea unor persoane din anturaj.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Rac

Weekend-ul bate la usa si nu te mai poti concentra la discutiile de la birou. Decat sa faci vreo gafa, gaseste o scuza si retrage-te. Seara, nu scapi de discutii, de data asta, cu partenerul care vrea sa lamuriti ceva...

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Leu

Dovedesti ca nu ai o inima de piatra, dimpotriva! Faci ceva deosebit pentru o persoana necunoscuta aflata la nevoie. Chiar daca nu acesta era scopul, gestul tau il va cucerii iremediabil pe cel drag.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Fecioara

Odihneste-te cat mai mult astazi, pentru ca maine te asteapta o zi destul de grea. Vei avea nevoie de multa energie pentru a face fata programului pus la punct de prieteni.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Balanta

In loc sa reactionezi imediat, ar trebui sa asculti ceea ce au de spus cei din jur. Poate asta te-ar ajuta sa eviti unele greseli pe care ai putea sa le faci daca te grabesti. Nu fii orgolios!

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Scorpion

Este posibil sa ti se ofere o sansa care se va dovedi, in scurt timp, deosebit de avantajoasa. Chiar daca, la prima vedere, ai impresia ca nu ti se potriveste, s-ar putea sa ai o surpriza placuta, la final.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Sagetator

Relatia cu persoana iubita este buna si stii ca ai pe cine sa te bazezi la nevoie. Totusi, ai grija si la aspectul romantic A trecut ceva timp de cand nu ati mai iesit la o cina doar voi doi.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Capricorn

Un vechi colaborator iti face o propunere. Proiectul la care vrea sa lucrati este interesant, dar te incurca termenele stabilite. Evita sa dai raspunsul pe loc, gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Varsator

Esti invitat la un eveniment oficial la care nu prea ai chef sa participi... Vezi ce faci, sa nu superi vreo persoana apropiata. Ar fi pacat sa-ti strici relatiile pentru un moft de cateva ore. 

HOROSCOP 9 noiembrie 2018 – Pesti

Iti place ceea ce faci si munca nu te oboseste. Totusi, mai ia cate o pauza si iesi sa-ti vezi prietenii. I-ai cam neglijat in ultimele saptamani si incep sa creada ca o faci intentionat.

 

Comenteaza